- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο: Οκτώ χρόνια κάθειρξη στην 39χρονη
Κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Ηράκλειο: Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 39χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της - Οκτώ χρόνια ποινή κάθειρξης.
Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η 39χρονη που τον Οκτώβριο του 2022 πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της, μέσα σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου που είχαν συναντηθεί.
Στην 39χρονη, στην οποία αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.
Για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνταν μια φίλη της 39χρονης, η οποία είχε επικοινωνήσει με το θύμα, όπως και ένας ταξιτζής που τη μετέφερε μετά την επίθεση στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης, όπου παρέμεινε μέχρι να παραδοθεί στις αρχές.
Η 20χρονη φίλη της κρίθηκε αθώα κατά πλειοψηφία, ενώ αθώος λόγω αμφιβολιών κατά πλειοψηφία κρίθηκε και ο οδηγός ταξί.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.