Ελλαδα

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Καίτη Γκρέυ

Η τραγουδίστρια διανύει το 100 έτος της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η Καίτη Γκρέυ
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η τραγουδίστρια

Δύσκολες ώρες περνά η Καίτη Γκρέυ, η οποία νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τραγουδίστρια η οποία διανύει το 100 έτος της ηλικίας της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό της. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, κλήθηκε γιατρός στο σπίτι της Καίτης Γκρέυ, ο οποίος – αφού την εξέτασε – έκρινε πολύ σοβαρή την κατάστασή της.

Η τραγουδίστρια αμέσως μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σε δύο στρατόπεδα έχουν χωριστεί οι συγγενείς της 99χρονης τραγουδίστριας

Ένας δικαστικός πόλεμος φαίνεται πως έχει ξεσπάσει με αφορμή την περιουσία που διατηρεί η Καίτη Γκρέυ, λίγο πριν η ίδια συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής. Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές είναι από τη μία ο πρωτότοκος γιος της τραγουδίστριας, Φίλιππος, και η οικογένειά του και από την άλλη η οικογένεια του εκλιπόντος γιου της, Βασίλη Ηλιάδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Καίτη Γκρέυ διαμένει σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες εστάλη δικαστικό έγγραφο από τον πρωτότοκο γιο της, Φίλιππο, ο οποίος διεκδικεί την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της μητέρας του και τη μεταφορά της στο δικό του σπίτι, το οποίο βρίσκεται εκτός Αθηνών, έτσι ώστε να μεριμνά ο ίδιος για τη φροντίδα της.

Άμεση ήταν η αντίδραση από την Έφη Ηλιάδη (νύφη της και πρώην σύζυγος του αείμνηστου γιου της, Βασίλη) αλλά και από τα δύο εγγόνια της τραγουδίστριας, Αγγελική Ηλιάδη και Κώστα, οι οποίοι υπερασπίζονται την επιθυμία της 99χρονης ερμηνεύτριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι και τον θάνατό της. Μάλιστα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως η Αγγελική Ηλιάδη έχει δώσει εντολή στη μητέρα της να πληρώνει εκείνη τα πάγια μηνιαία έξοδα της γιαγιάς της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY