Ελλαδα

Στη ΜΕΘ η Καίτη Γκρέυ - Κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάστασή της

Η 99χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε την Τρίτη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καίτη Γκρέυ
Καίτη Γκρέυ: Στη ΜΕΘ η τραγουδίστρια © EUROKINISSI/PANORAMA PRESS

Καίτη Γκρέυ: Στη ΜΕΘ η τραγουδίστρια - Ποια η κατάσταση της υγείας της σήμερα

Η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά την έκτακτη μεταφορά της στο νοσοκομείο την Τρίτη. Η 99χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση και η αγωνία των αγαπημένων της προσώπων και των θαυμαστών της για την εξέλιξη της υγείας της, κορυφώνεται. 

Καίτη Γκρέυ: Στη ΜΕΘ η τραγουδίστρια

Δημοσίευμα της Espresso αναφέρει ότι το απόγευμα της Τρίτης (27.2), η οικιακή βοηθός της τραγουδίστριας ενημέρωσε τους οικείους της πως η 99χρονη τραγουδίστρια δεν τρώει και δύσκολα ανοίγει τα μάτια της. Ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, αλλά και φίλοι έσπευσαν στο σπίτι. Η Καίτη Γκρέυ δεν μιλούσε και δεν ανταποκρινόταν σε όσα της έλεγαν. Ο γιατρός της έσπευσε στο σπίτι και έκρινε απαραίτητη τη διακομιδή της σε νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί της έφταναν τους 190.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ρίξουν τους παλμούς της και αποφάσισαν την εισαγωγή της σε ΜΕΘ. Ο Νίκος Νικόλιζας υποστηρίζει ότι οι γιατροί δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διασωλήνωση. «Αυτό που τη σώζει είναι ότι η υγεία της δεν είναι επιβεβαρημένη». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czheyc0rgoy1)

Φίλη της μίλησε για τη στιγμή που βρέθηκαν όλοι κοντά της πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. «Όντως είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά με τη θετική σκέψη και τη φροντίδα των γιατρών του Ωνασείου θα πάνε όλα καλά», είπε η φίλης της Καίτης Γκρέυ, Χρύσα Παπαϊωάννου. «Η Καίτη είναι μαχήτρια, θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει και θα κάνουμε τα γενέθλιά της τον Μάιο για τα 100 της χρόνια». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czhf5scjaphl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ