- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απεβίωσε ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά»
Σε ηλικία 97 ετών
Απεβίωσε ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά»
Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά». Τον θάνατο του Βασίλη Διαμαντόπουλου, γνωστοποίησε η εταιρεία με ανάρτησή της στο Instagram. Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος έφυγε από τη ζωή χθες, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 97 ετών.
Στην ανάρτηση της οικογένειας επισημαίνεται:
«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, σήμερα ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας Βασίλειου Διαμαντόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών.
Ο Βασίλειος Διαμαντόπουλος όχι μόνο ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, αλλά και ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της εταιρείας “Ήλιος Μπαχαρικά”. Ο αγαπημένος μας Βασίλειος Διαμαντόπουλος ήταν μια προσωπικότητα αγαπητή σε όλους όσους τον γνώρισαν και θα μείνει αξέχαστος για την αγάπη, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του.
Η απώλεια του αφήνει ένα κενό στις καρδιές μας και στην εταιρεία μας που δεν μπορεί να γεμίσει.
Ο ίδιος προσέφερε όχι μόνο τον επαγγελματισμό του στην επιχείρηση, αλλά και το πάθος και την δέσμευσή του για την ανάπτυξη και την ευημερία του κάθε ατόμου στον οργανισμό μας.
Θα τιμήσουμε τη μνήμη του Βασιλείου Διαμαντόπουλου και το έργο του στην εταιρεία μας με αφοσίωση στην συνέχιση της αποστολής του».
Η εταιρεία «Ήλιος Μπαχαρικά» ιδρύθηκε από την οικογένεια Διαμαντοπούλου στον Πειραιά, το 1919. Εισάγει, εμπορεύεται και εξάγει μπαχαρικά, μείγματα από καρυκεύματα και μυρωδικά Carino, είδη ζαχαροπλαστικής, αρωματικά φυτά, αφεψήματα (βότανα), τροφές πουλιών και είδη θυμιάματος.
Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τα μπαχαρικά ΗΛΙΟΣ αφουγκράζονται τον καταναλωτή προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας με τα οποία μπορούμε να δίνουμε προσωπικό χαρακτήρα στο φαγητό μας και να απογειώνουμε τη γεύση μας.
Η ευρύτατη γκάμα προϊόντων της εταιρείας «Ήλιος Μπαχαρικά» είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πρακτικές και πολυτελείς συσκευασίες και τροφοδοτούνται στην ελληνική αγορά από ένα πλήρες δίκτυο διανομής.
Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι Πριν 100 χρόνια , πριν έναν αιώνα το 1919 ο παππούς μου Στέλιος Διαμαντόπουλος ανήρτησε για...
Posted by Ήλιος Μπαχαρικά on Monday, December 16, 2019
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδικάζεται η υπόθεση της 23χρονης συνεπιβάτιδας για το τροχαίο του Νοεμβρίου 2022
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.