Ελλαδα

Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο

«Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη και με αυτούς που θέλουν το κακό μου» τόνισε

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρότρυνση σε φόνο
Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρότρυνση σε φόνο © EUROKINISSI

Πάνος Bλάχος: Η αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε - «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη και με αυτούς που θέλουν το κακό μου» τόνισε 

Νέες δηλώσεις σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Πάνο Βλάχο, ο οποίος σε πρόσφατο live του ερμήνευσε τους στίχους «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», που προκάλεσαν σάλο, έκανε την Τρίτη το πρωί, ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz3plq5c8y69)

Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: H ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής: μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το λούμπεν… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στον φόνο, η παρότρυνση στον φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στον σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο».

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης, που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει», πρόσθεσε.

Πάνος Βλάχος: Βάλτε και εμένα μέσα στο σάκο - Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις Άδωνι-Πορτοσάλτε

Έντονες υπήρξαν οι αντιδράσεις μετά τον στίχο που τραγούδησε σε live του στη Θεσσαλονίκη ο ηθοποιός-τραγουδιστής Πάνος Βλάχος στον οποίο ανέφερε «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ο Πάνος Βλάχος με μια ανάρτησή του στο Instagram απάντησε αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία».

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο

Ντόρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον ηθοποιό-τραγουδιστή Πάνο Βλάχο να τραγουδάει πάνω στη σκηνή «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Αδωνι και Πορτοσάλτε».


Το βίντεο με τον Πάνο Βλάχο διαδόθηκε γρήγορα στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε αντίδραση τόσο από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όσο και τον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε.

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο X αναρωτιέται τι εννοεί ο ηθοποιός και αν με τη φράση να τον βάλει σε ένα σάκο, εννοεί να τον σκοτώσουν. «Δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Ενώ από τη πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε ζητάει πληροφορίες για τα άτομα που τραγούδησαν τους συγκεκριμένους στίχους.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για Πάνο Βλάχο

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ