Ελλαδα

«Καταιγίδα» σφαιρών σε γλέντι έπειτα από βάπτιση στη Κρήτη - Δύο συλλήψεις

Μετέφεραν τις σφαίρες σε σακούλες απορριμμάτων - Γονείς πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Καταιγίδα» σφαιρών σε γλέντι έπειτα από βάπτιση στη Κρήτη - Δύο συλλήψεις
© CretaLive

Κρήτη: «Καταιγίδα» από σφαίρες σε γλέντι έπειτα από βάπτιση - Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες απορριμμάτων

Σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου έπειτα από μια βάφτιση στο χωριό Κρούσωνας, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CretaLive, επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως, έριχναν σφαίρες με πιστόλια και καλάζνικοφ. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες απορριμμάτων.

«Καταιγίδα» σφαιρών σε γλέντι έπειτα από βάπτιση στη Κρήτη - Δύο συλλήψεις
© CretaLive

Οι εικόνες τα ξημερώματα, όταν οι καλεσμένοι πήραν το δρόμο της επιστροφής για τα σπίτια τους, είναι χαρακτηριστικές, καθώς το έδαφος ήταν γεμάτο από καλύκες.

Από τους συνεχόμενους πυροβολισμούς, κάποιοι έφυγαν με ημικρανία, άλλοι πάλι πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν.

Δύο συλλήψεις στην Κρήτη

Σε δύο συλλήψεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο, για το «κονσέρτο» από πιστόλια και καλάζνικοφ και την "καταιγίδα" από σφαίρες, που επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου στη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα γλέντι βάπτισης.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, μετά από έρευνα στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, συνελήφθησαν από το αρμόδιο Β' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ο 36χρονος ιδιοκτήτης του χώρου και ο 55χρονος πατέρας του παιδιού που βαφτίστηκε. Οι αστυνομικοί, πάντα κατά τις πληροφορίες, εντόπισαν και κατέσχεσαν και 20 κενά φυσίγγια.

Με εισαγγελική εντολή, αφέθηκε ελεύθερος ο ιδιοκτήτης, ο οποίος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, γιατί ήταν απορροφημένος στο να εξυπηρετήσει τον κόσμο που βρισκόταν στην εκδήλωση.

Ο 55χρονος πατέρας παραμένει υπό κράτηση και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται αφορά σε παραβάσεις του νόμου περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς .

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ