Ελλαδα

Βόλος: Αθωώθηκε ο άνδρας που το 2017 χτύπησε με φωτοβολίδα 55χρονο στα γεννητικά όργανα

Η περιπέτεια της υγείας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βόλος: Αθωώθηκε ο άνδρας που το 2017 χτύπησε με φωτοβολίδα 55χρονο στα γεννητικά όργανα
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Βόλος - φωτοβολίδα: Αθωώθηκε ο άνδρας για τον τραυματισμό του 55χρονου στα γεννητικά όργανα - Η περιπέτεια της υγείας του

Η απόφασή του να παρακολουθήσει την γιορτή των Θεοφανίων στον Βόλο το 2017, αποδείχθηκε μοιραία για έναν 62χρονο σήμερα άντρα, που δέχθηκε φωτοβολίδα στα γεννητικά όργανα από κάποιον που ήθελε να τηρήσει το «έθιμο».

Το θύμα τραυματίστηκε σοβαρά από «αδέσποτη» φωτοβολίδα ενώ παρακολουθούσε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων στην παραλία του Βόλου και τις πρώτες βοήθειες δέχτηκε από εθελοντές. Οδηγήθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου έμεινε σχεδόν δύο μήνες.

Ο άνδρας εκτόξευσε παράνομα φωτοβολίδα αλεξίπτωτου και χτύπησε τον 62χρονο στα γεννητικά όργανα, ενώ προκάλεσε εκδορές στο πόδι σε έναν λιμενικό.

Βόλος: Προκλήθηκε σεξουαλική αναπηρία στο θύμα

«Ένιωσα ένα κάψιμο, έμεινα για νοσηλεία 58 ημέρες, υποβλήθηκα σε χειρουργικές επεμβάσεις και προκλήθηκε σεξουαλική αναπηρία. Ο κατηγορούμενος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο και στην αρχή αρνήθηκε ότι έριξε φωτοβολίδα αλλά τον πρόδωσαν τα βίντεο», είχε δηλώσει στην κατάθεσή του το θύμα.

«Εκείνη την ημέρα είχαμε στη χερσαία στο λιμάνι του Βόλου μέτρα τάξης και ένιωσα κάτι στο πόδι και είδα ένα σύννεφο καπνού. Είδα αμέσως μετά τον διπλανό μου, να πέφτει κάτω», είπε ο λιμενικός που τραυματίστηκε.

Ο 62χρονος σήμερα που χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα ζει μια μεγάλη περιπέτεια ως σήμερα, ενώ το δικαστήριο χθες (6.2) ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση που ήταν καταδικαστική και αθώωσε τον κατηγορούμενο με το σκεπτικό ότι έριξε μεν την φωτοβολίδα αλλά δεν μπορούσε να υπολογίσει που θα καταλήξει.

Με πληροφορίες από OnLarissa

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ