Ελλαδα

Απείλησε να κάψει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Αφού πρώτα την περιέλουσε με οινόπνευμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απείλησε να κάψει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους
Απείλησε να κάψει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους © Unsplash

Βόλος: Απείλησε να κάψει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους - Αφού πρώτα την περιέλουσε με οινόπνευμα 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, επί τους οποίους θα εκτιθούν οι τρεις και οι υπόλοιποι θα ανασταλούν σε 40χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, ενδοοικογενειακή απειλή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εξύβριση κατά έργο και φθορά ξένης περιουσίας.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που υπέβαλλε η πρώην σύζυγός του, την Δευτέρα και περίπου στις 8.30 το απόγευμα και ενώ εκείνη βρισκόταν στο σπίτι της με το παιδί τους, όταν ο 40χρονος μπήκε στο σπίτι και ξεκίνησε να βρίζει.

Ακολούθως, κατευθύνθηκε προς το δωμάτιό της και ξεκίνησε να πετά τα ρούχα από την ντουλάπα και να τα σκίζει. Κατόπιν, την χαστούκισε, την πέταξε κάτω και της πέταξε το οινόπνευμα στο πρόσωπο και την απείλησε πως θα την κάψει μπροστά στα παιδιά και θα την σκοτώσει αν συνευρεθεί με άλλον άντρα.

Βόλος: Την παρακολουθεί και απειλεί συναδέλφους της

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ο 40χρονος έχει εμμονή μαζί της ενώ από τότε που χώρισαν πηγαίνει από την δουλειά της, την παρακολουθεί και απειλεί συναδέλφους της. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος έχει πολλές καταδικαστικές αποφάσεις γι’ αυτό τον λόγο, ενώ η ίδια έχει εκδώσει σε βάρος του και ασφαλιστικά μέτρα.

Από την πλευρά του, ο 40χρονος υποστήριξε πως μπήκε με άδεια της πρώην συζύγου του στο σπίτι καθώς εκείνη έχει πρόσφατα υποβληθεί σε εγχείρηση στη μέση και του ζητούσε να την εξυπηρετήσει σε διάφορες υποχρεώσεις. Ως προς τις κατηγορίες περί απειλών και βίας, της απέρριψε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ