Ελλαδα

Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή - Δύσκολη και η Βάρης-Κορωπίου

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή - Δύσκολη και η Βάρης-Κορωπίου
Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή - Δύσκολη και η Βάρης-Κορωπίου © Eurokinissi

Κίνηση: Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή - Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι και την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι μέχρι τη Λίμνη Κουμουνδούρου και στην Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά. Δυσκολίες στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έως τον Κηφισό.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τον Φλοίσβο και από Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας. Δυσκολίες και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος της Λεωφόρου Αμφιθέας.

Καθυστερήσεις στην Βάρης- Κορωπίου από τα Βλάχικα μέχρι το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων προς Κορωπί.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου Φυλής μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Κύμης και στο ρεύμα πρός Ελευσίνα από το ύψος του Γέρακα και της Περιφερειακής Υμηττού μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Βύρωνα.

Δυσκολίες στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και της Κατεχάκη και στην άνοδο από την Πανόρμου έως το ΟΑΚΑ.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Λεωφόρο Βεΐκου τόσο προς την Λεωφόρο Γαλατσίου και περισσότερο προς την Καποδιστρίου. Δύσκολη η Καποδιστρίου από το ύψος του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ιωνίας μέχρι την Κηφισίας.

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού.

Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως προς την Αρδηττού. Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου προς το Χίλτον.

Δείτε τον χάρτη με τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Παραλιακή - Δύσκολη και η Βάρης-Κορωπίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ