Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας
Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας © Eurokinissi

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική οδό και Κηφισίας - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως τη Λαχανογορά του Ρέντη.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Ζωφριάς μέχρι και την έξοδο της Λ.Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το από την Περιφερειακή Υμηττού και την Παλλήνη μέχρι την έξοδο του κόμβου της Λεωφόρου Πεντέλης.

Δύσκολη η κάθοδος της Λ. Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου. Ομοίως και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα και στα Σίδερα Χαλανδρίου.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αντίστοιχα στην Εθνικής Αντιστάσεως/Λεωφόρο Ηλιουπόλεως από το σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος ως τη Φιλολάου.

Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου ως και το ρέμα της Πικροδάφνης και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Προβλήματα στην άνοδο της Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και στην οδό Μάρνη προς Πατησίων.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί έως Λίμνη Κουμουνδούρου και στην είσοδο στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ