Ελλαδα

Σκελετωμένο σκυλί στα Κρέστενα ζύγιζε έξι κιλά αντί για δεκάξι

Σώθηκε μετά από παρέμβαση φιλόζωων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκελετωμένο σκυλί στα Κρέστενα ζύγιζε έξι κιλά αντί για δεκάξι

Κρέστενα: Σκελετωμένο σκυλί ζύγιζε έξι κιλά αντί για δεκαέξι 

Στη διάσωση ενός σκύλου που ζύγιζε έξι κιλά αντί για δεκάεξι προχώρησαν τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης «Νοιάζομαι» στα Κρέστενα Ηλείας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα zoosos.gr το ζωάκι ηλικίας δυο ετών θα έπρεπε να είχε βάρος τουλάχιστον δεκάξι κιλά.

H ανάρτηση της φιλοζωικής

«Δεν υπάρχει μέρα χωρίς να βρούμε ένα ζώο σε τραγική κατάσταση ... Ένα ζώο φάντασμα για όσους το είδαν, ένα κοριτσακι ούτε 6 κιλά κυνηγόσκυλο,ένας σκελετός στην κυριολεξία,σαστισμένο μέσα στον περιφερειακό δρόμο Κρεστενων, έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με κίνδυνο να το σκοτώσουν τα αυτοκίνητα..
Μέλος της ομάδας μας περνούσε από το σημείο και με υπομονή κατάφερε να το πιάσει και να του δώσουμε ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο... Ήταν μετρημένες οι ώρες του στον δρόμο...Είτε από τροχαίο...Είτε από ασιτία... Έγινε ελεγχος για τσιπ και δεν έχει. Μεταφέρεται σε κτηνιατρείο για να γίνουν τα πάντα από ιατρικές εξετάσεις γιατί το ζώο είναι σε τραγική κατασταση... Το ζώο είναι σε τρομερή απίσχναση από την ασιτία .. Της υποσχεθηκαμε σήμερα όπως υποσχόμαστε πάντα σε όλα τα ζώα που διασώζονται ότι θα την κάνουμε μια κούκλα όπως της αξίζει ! Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη,και κάθε μέρα διασώζονται ζώα σε τραγική κατασταση και τα βάρη που σηκώνει ο σύλλογος μας είναι τεράστια...»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ