Ελλαδα

Σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε ασανσέρ κατά ανήλικων κοριτσιών στον Άγιο Παντελεήμονα

Αναζητείται ο δράστης μετά τις καταγγελίες δύο 14χρονων

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δράκος» των ασανσέρ: Δύο ανήλικες δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση στον Αγ. Παντελεήμονα
© Unsplash

Σεξουαλικές επιθέσεις σε ασανσέρ στον Άγιο Παντελεήμονα: Αναγνώρισαν μερικώς τον δράστη δύο κορίτσια - Αναζητείται από την Αστυνομία

Τα ίχνη ενός νεαρού άνδρα που πραγματοποιεί σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών του Αγίου Παντελεήμονα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις καταγγελίες δύο ανηλίκων κοριτσιών.

Δύο 14χρονες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση την ώρα που έμπαιναν στο ασανσέρ στις πολυκατοικίες που διαμένουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Πρόκειται για δύο διαφορετικά περιστατικά σημειώθηκαν στις αρχές τις εβδομάδας αλλά αποκαλύφθηκαν σήμερα, Παρασκευή (26/1).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γύρω στα 30, αλλοδαπός και πρόκειται για άτομο που μένει κοντά στις πολυκατοικίες στον Άγιο Παντελεήμονα όπου καταγράφηκαν οι επιθέσεις. Τα δύο κορίτσια έχουν αναγνωρίσει μερικώς τον δράστη και οι αρχές βρίσκονται στο «κυνήγι» του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyodquv4c7n5)

Άγιος Παντελεήμονας: Πώς έδρασε ο «δράκος» των ασανσέρ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρώτη καταγγελία σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής έγινε από μια 14χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές, η οποία μαζί με τον πατέρα της κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άνδρας. Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, της έκανε χαρακτηριστικά χειρονομία ότι έχει όπλο για να μην αντιδράσει και αφού τη θώπευσε στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σημείο.

Η ανήλικη κοπέλα έδωσε περιγραφές στους αστυνομικούς, ξεκίνησαν αναζητήσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός. Η ανησυχία έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα ένα δεύτερο κορίτσι 14 ετών με καταγωγή από την Αλβανία αναφέροντας σε άλλο δρόμο της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα και ενώ έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε ένας άγνωστος άνδρας.

Μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, περίμενε να κλείσουν τα φώτα και άρχισε να της μιλάει αγγλικά προσπαθώντας να την κρατήσει μέσα. Την θώπευσε, επιχείρησε να την βγάλει από το ασανσέρ, για να την βιάσει. Το κορίτσι έβαλε τις φωνές, έτρεξε και κατάφερε να φύγει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ