Ελλαδα

Πώς ήρθε στο φως ο «εφιάλτης» που βίωναν ανήλικα κορίτσια σε Περιστέρι και Μυλοπόταμο

Τα στόματα που άνοιξαν και η σύλληψη των δραστών

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φρίκη στο Περιστέρι: Πατέρας ασελγούσε επί 5 χρόνια στις δύο ανήλικες κόρες του
© Unsplash

Ανήλικες - σεξουαλική κακοποίηση: Σοκάρουν οι νέες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

Νέα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη του «εφιάλτη» που βίωνε η 14χρονη στον Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο. Δύσκολες στιγμές ζούσαν για περίπου πέντε χρόνια, δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 9 και 12 χρονών στο Περιστέρι, που έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Ο πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο του παιδιά για πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό με τη γυναίκα του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyymduqe5wk9)

Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: Σοκάρουν τα νέα περιστατικά

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιολογική μητέρα των δύο κοριτσιών ήταν εδώ και χρόνια εξαφανισμένη και ο πατέρας με τις δύο κόρες ζούσε με τη σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει και άλλα παιδιά. Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2014 και συνεχίστηκε μέχρι και το 2019.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που διαχειρίστηκαν τη σοκαριστική υπόθεση, πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο δράστη, καθώς σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, τελεσθείσα από οικείο και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, συνέλαβαν έναν 54χρονο άνδρα από τις Φιλιππίνες, ο οποίος ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του.

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωνε στην αδερφή της και εκείνη δεν έχασε χρόνο και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες στη δασκάλα της. Το σχολείο ενημέρωσε τις αρχές και προήλθε η σύλληψη του 54χρονου άντρα που δρούσε μετά τη φυγή της γυναίκας του από το σπίτι.

Το ανήλικο κορίτσι ήταν μόλις 6 ετών όταν δέχθηκε την πρώτη σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στους ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων το κορίτσι, ο συλληφθείς επιχείρησε να έλθει σε συνουσία μαζί της, όμως εκείνη αντέδρασε και διέφυγε τρέχοντας.

Υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης 14χρονης στον Μυλοπόταμο

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκπνόρνευσης ανήλικης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Ο πατέρας της 14χρονης φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του, μετά την αποκάλυψη όσων βίωνε η κόρη του, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι «δεν μπορούσε να αντέξει» όσα πληροφορήθηκε για τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί του. 

Ήδη για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος, καθώς φέρεται να είναι το πρόσωπο που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά την ανήλικη. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος ήταν υπάλληλος του πατέρας της ανήλικης και τον βοηθούσε στις αγροτικές εργασίες. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyxqofebqmch)

Βιασμός 14χρονης στον Μυλοπόταμο: Το σημείωμα του πατέρα της

Ο πατέρας της 14χρονης, μόλις έμαθε ότι η ανήλικη κόρη του ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του δίπλα σε μία φιάλη υγραερίου. Σε σημείωμα που άφησε εξηγούσε γιατί επέλεξε να αυτοκτονήσει: 

Στενός συγγενής της οικογένειας μετέφερε στο Mega κάποια από τα λόγια που έγραψε: «Το σημείωμα έλεγε ότι: ‘Έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου, και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την Αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του’», ενώ πρόσθεσε ότι για να γίνει γνωστή η αλήθεια πρέπει η αστυνομία να ψάξει το κινητό της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 22 Ιανουαρίου οι Αρχές είχαν διενεργήσει έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε η 14χρονη με τον πατέρα της. Οι άντρες που φέρονται να κακοποίησαν την ανήλικη είναι από 17 έως 38 ετών. 12 άνδρες φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί από τις αρχές. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyy74iwm72t5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ