- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του στον Βόλο
Ο 33χρονος βίαζε την κόρη του για περίπου 10 χρόνια
Βόλος: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του - Διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα
Προσωρινά ελεύθερος σε κατ΄ οίκον περιορισμό αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 50χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονος κουνιάδου του στον Βόλο, καθώς υπήρξε διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο ανακριτής υποστήριξε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του. Για το τι θα γίνει τελικά θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τις επόμενες ημέρες. Έως τότε ο 50χρονος θα παραμείνει σε περιορισμό στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο και όχι στην οικία του στην Αργαλαστή.
Βίαζε την κόρη του 50χρονου για 9 χρόνια
Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 μέχρι 18 ετών, ενώ παράλληλα την εκβίαζε για να του δίνει χρήματα.
Η πλευρά του 50χρονου ζητά από τον ανακριτή να βρεθούν και να κατασχεθούν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και να γίνει έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος και τις εφαρμογές επικοινωνίας, καθώς θεωρούν ότι ο 33χρονος προέβαινε σε παρόμοιους βιασμούς και οικονομικούς εκβιασμούς και σε άλλα κορίτσια.
Ο ίδιος, παρότι ήταν άνεργος, φαίνεται να μην έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που δημιουργεί υποψίες για εκβιασμούς σε βάρος κοριτσιών με την απειλή διαπόμπευσής τους.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος ήταν ο Γενικός Διευθυντής και συνιδιοκτήτης της Zeus+Δione
Τι έγραψε στην ανάρτηση του ο πρώην πρωθυπουργός
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία σήμερα, πού θα χιονίσει
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Τα τελευταία δρομολόγια και η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Η είδηση έγινε γνωστή από την αδελφή του, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και λόγια καρδιάς
Ο φετινός Μάιος καταγράφεται ήδη ως ένας από τους πιο ψυχρούς των τελευταίων ετών
Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Λεύκας - Καίγονται ελαστικά
Βρισκόταν στο δωμάτιό του κατά την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις
Η ανακοίνωση σχετικά με το χθεσινό ατύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.