Ελλαδα

Πώς ο 50χρονος σχεδίασε τη δολοφονία του αδελφού τής συζύγου του στον Βόλο

Αποδίδει το έγκλημα στην «κακιά στιγμή»

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Αγριά του Βόλου η δολοφονία του 33χρονου από τον 50χρονο σύζυγο της αδελφής του
Στην Αγριά του Βόλου η δολοφονία του 33χρονου από τον 50χρονο σύζυγο της αδελφής του © ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI

Βόλος: Ο 50χρονος σχεδίασε τη δολοφονία του 33χρονου - Η αποκάλυψη της κόρης του και η ομολογία στη σύζυγό του

Στην κακιά στιγμή απέδωσε ο 50χρονος άνδρας το έγκλημα που διάπραξε το βράδυ της Τρίτης (9.1) στην Αγριά του Βόλου, όταν σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του. Το φονικού έγινε λίγες μόλις ώρες αφότου έμαθε πως το θύμα βίαζε τη 18χρονη σήμερα κόρη του επί σειρά ετών.

Ο δράστης εμφανίζεται και λυτρωμένος ταυτόχρονα, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί πώς ο αδερφός της γυναίκας του βίαζε την ίδια την ανιψιά του από την ηλικία των 9 ετών. Όπως προκύπτει από τις έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας Βόλου, ο 50χρονος είχε σχεδιάσει καλά την πράξη του. Το πρωί της Τρίτης τον έπιασε η κόρη του και του αποκάλυψε πως ο θείος της τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και μάλιστα τον τελευταίο καιρό της ζητούσε χρήματα ώστε να μη στείλει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς στην οικογένεια και τους φίλους της. Η κοπέλα για ένα διάστημα έδινε λεφτά στον 32χρονο όμως χθες δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε στον πατέρα της όσα ζούσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyaykq76mmrl)

Βόλος: Ο 50χρονος σχεδίασε τη δολοφονία του αδελφού της συζύγου του

Ο πατέρας φαίνεται πως οργάνωσε το σχέδιο στο μυαλό του και αργά το απόγευμα πήγε στο σπίτι του κι έκατσε να φάει. Στη συνέχεια έφυγε παίρνοντας μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα και κάποια στιγμή αργά το βράδυ πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του και της ζήτησε να πει στον αδερφό της να πάει να τον βοηθήσει γιατί είχε ένα μηχανολογικό πρόβλημα με το αυτοκίνητό του.

Μόλις ο 33χρονος έφτασε στο σημείο όπου είχε αποδείξει ο 50χρονος, οι δύο άντρες λογομάχησαν και με το κοντάκι της καραμπίνας ο 50χρονος χτύπησε τον 33χρονο. Εκείνος αντέδρασε και πάνω στην πάλη ο 50χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον 33χρονο βιαστή της κόρης του. Στη συνέχεια κάλεσε αρχικά την αστυνομία και εν συνεχεία τη σύζυγό του, όπου τους αποκάλυψε τι είχε κάνει.

Ο 50χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Βόλου, ενώ το όπλο έχει κατασχεθεί. Για κατάθεση κλήθηκαν νωρίς το πρωί τόσο η σύζυγος του δράστη όσο και το 18χρονο θύμα του ίδιου της του θείου. Οι ίδιες πληροφορίας ανέφεραν στην κατάθεση της πως η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε τα όσα ζούσε στα χέρια του θείου της από την ηλικία των 9 ετών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyawg12dw9f5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ