Ελλαδα

Πώς έγινε η δολοφονία του 33χρονου στον Βόλο - Ο 50χρονος σύζυγος τής αδελφής του ομολόγησε το έγκλημα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. - Υποστηρίζει ότι το θύμα βίαζε την κόρη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Πώς έγινε το έγκλημα με θύμα τον 33χρονο στον Βόλο © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ-EUROKINISSI

Βόλος: Πώς έγινε η δολοφονία του 33χρονου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. και νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα που διαπράχθηκε στον Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγριάς. Ένας 50χρονος άνδρας σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του, υποστηρίζοντας ότι βίαζε επί χρόνια την κόρη του και το τελευταίο διάστημα την απειλούσε για να της αποσπάσει χρήματα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το έγκλημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης (9.1) στις 19.45 δίπλα στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στην Αγριά. Το τοπικό μέσο αναφέρει ότι στις 21:00 χθες το βράδυ, ο δράστης, κάλεσε στο κέντρο στο 100 της Αστυνομίας Μαγνησίας και ανέφερε ότι, προ ολίγου, πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, είχε σκοτώσει τον 33χρονο, αφού είχε ενημερωθεί ότι βίαζε για πολλά χρόνια την κόρη του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί. Άμεσα, περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σημείο και διαπίστωσε πως στο πρανές της Επ. Οδ. Βόλου Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος), πλησίον του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, στο ρεύμα προς Βόλο, υπήρχε πτώμα άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ πλησίον του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου (κοντάκι, κάνη, λοιπά κομμάτια), και απέναντι ήταν προσωρινά σταθμευμένο και σε λειτουργία το ΙΧ όχημα, ιδιοκτησίας του θύματος.

Στις 21.40 δράστης μετέβη στην Υ. Α. Βόλου και εξεταζόμενος προφορικά ανέφερε πως τη 19:45 περίπου είχε θανατώσει τον αδερφό της δεύτερης συζύγου του, υπήκοο Αλβανίας γεννηθέντα το 1991, κάτοικο Βόλου, καθώς πρωινές ώρες σήμερα είχε ενημερωθεί από τη δεκαοχτάχρονη, από τον πρώτο του γάμο, κόρη του, πως από την ηλικία των εννέα ετών τη βίαζε, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η συνάντησή του με το θύμα έγινε αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το κυνηγετικό του όπλο από την οικία του στην Αργαλαστή Πηλίου και μεταβαίνοντας στην Αγριά Βόλου, ζήτησε από τη σύζυγο του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει, προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του. Με την άφιξή του στο σημείο, μετά από λογομαχία που είχε μαζί του, του προκάλεσε χτύπημα στο πρόσωπο με την κάνη του όπλου, και όταν το θύμα επιχείρησε να του αποσπάσει το όπλο, άκουσε πυροβολισμό, και το θύμα έπεσε στο έδαφος.

Έγκλημα στον Βόλο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε σήμερα (10.1) ανακοίνωση για τη δολοφονία του 33χρονου στον Βόλο, από τον σύζυγο της αδελφής του.  

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ