Ελλαδα

Η Έλενα Παπαρίζου αρνήθηκε την πρόταση του Αχιλλέα Μπέου να τραγουδήσει στον Βόλο

«Φτηνή δικαιολογία», απαντά ο δήμαρχος του Βόλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Παπαρίζου
Παπαρίζου: Αρνήθηκε πρόταση Μπέου να τραγουδήσει στον Βόλο © NDP PHOTO

Έλενα Παπαρίζου: Η τραγουδίστρια αρνήθηκε την πρόταση να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Βόλου

Η Έλενα Παπαρίζου φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση που της έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, να τραγουδήσει στην πόλη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μία ακόμη τραγουδίστρια δεν δέχθηκε την πρόταση του δημάρχου να συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, η Έλενα Παπαρίζου ακύρωσε προγραμματισμένη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου το βράδυ της εκλογής του, σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους.

«Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω όμως χ, τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως», δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία» και το τοπικό μέσο του Βόλου και πρόσθεσε: «Δύο καλλιτέχνες είπαν όχι στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα. Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος».

Πριν από λίγες μέρες, σχολιάστηκε αρκετά η απόφαση της Άλ. Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει σε εκδήλωση στον Βόλο και να φωτογραφηθεί με τον Αχιλλέα Μπέο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ