Ελλαδα

Σφίγγει ο κλοιός για τον ενορχηστρωτή των επεισοδίων στου Ρέντη

Μεγαλώνει η λίστα των εμπλεκομένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού
Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού © ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ρέντη: Σφίγγει ο κλοιός για τον ενορχηστρωτή των επεισοδίων - Μεγαλώνει η λίστα των εμπλεκομένων

Θέμα εισαγγελικών αρχών είναι πλέον το εάν θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης βάσει των ευρημάτων από τις εργαστηριακές αναλύσεις στα πολεμοφόδια, που βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη.

Αργά χθες, Πέμπτη, το απόγευμα ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις σε πυροσωλήνα στον οποίο βρέθηκε γενετικό υλικό του 16χρονου αδελφού του κατηγορούμενου, αλλά και αποτυπώματα.

Μάλιστα, χθες ολοκληρώθηκε και η εξέταση για ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 16χρονου η οποία βγήκε θετική, δείχνοντας πως ο ανήλικος δεν είπε όλη την αλήθεια στους αστυνομικούς.

Τα στελέχη της αθλητικής βίας είχαν καταλάβει πως ο 16χρονος προσπαθούσε εμφανώς να τους παραπλανήσει και για αυτόν τον λόγο τον είχαν καλέσει εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση στην οποία πάλι όμως, όπως αποδεικνύεται, δεν φανέρωσε όλες τις κινήσεις του.

Εξάλλου ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που έχουν οι αστυνομικοί στην κατοχή τους είναι οι μαρτυρίες ατόμων που τοποθετούν στα επεισόδια τον μάνατζερ γνωστού καλλιτέχνη της trap μουσικής, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί πως συμμετείχε στα επεισόδια και δηλώνοντας πως είχε φύγει από τον χώρο του γηπέδου αρκετή ώρα πριν ξεκινήσουν οι συμπλοκές.

Τα στοιχεία από τα νέα ευρήματα που έχουν πλέον στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, τα έχουν αποστείλει ήδη στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια Πειραιά που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού του 31 ετών αστυνομικού και πλέον είναι θέμα των δικαστικών αρχών εάν θα προχωρήσουν στην έκδοση νέων ενταλμάτων ή θα περιμένουν την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να κάνουν μία γενική αποτίμηση της κατάστασης και να προχωρήσουν σε μαζικές διώξεις και συλλήψεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ