Ελλαδα

Στο «κόκκινο» η αγωνία για την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης - Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει κινήσεις της

Η μητέρα της απευθύνει έκκληση για την επιστροφή της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Χρυσάνθη εντοπίστηκε από πολίτη στην περιοχή της Τούμπας
Η 34χρονη Χρυσάνθη εντοπίστηκε από πολίτη στην περιοχή της Τούμπας © Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 34χρονης Χρυσάνθης: Έχουν καταγραφεί κινήσεις της - Η ψυχολογική πίεση και η έκκληση της μητέρας της

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης Χρυσάνθης. Η νεαρή γυναίκα από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης έφυγε από το σπίτι της την 1η Δεκεμβρίου και έκτοτε η οικογένειά της και αστυνομικοί την αναζητούν. Η μητέρα της 34χρονης αναφέρει ότι η κόρη της αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία πρέπει να παίρνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. 

Κάμερα κλειστού κυκλώματος στη Θεσσαλονίκη κατέγραψε την περασμένη Κυριακή να μπαίνει σε φούρνο και να ζητά κάτι να φάει, ενώ μισή ώρα αργότερα φαίνεται να ξαναμπαίνει στον φούρνο για να ζητήσει και πάλι κάτι φαγώσιμο. Τα ίχνη της έχουν εντοπιστεί σε διάφορα σημεία του κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, όταν μεταβαίνουν οι αρχές εκείνη έχει ήδη αποχωρήσει από το σημείο. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxjnmuwfqw4x)

«Τελευταίο μήνα αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα», λέει η μητέρα της

«Εμείς από την Παρασκευή που έγινε η εξαφάνιση, καθημερινά είμαστε στους δρόμους. Σύμφωνα με μαρτυρίες των πολιτών, είμαστε στους δρόμους και κινούμαστε συνέχεια στα σημεία που μας λένε. Παρ’ όλα ταύτα, δεν μπορέσαμε να την εντοπίσουμε. Η Χρυσάνθη το τελευταίο διάστημα, δηλαδή περίπου ένα μήνα, αντιμετώπισε κάποιο ψυχολογικό θέμα. Έκτοτε, άρχισε να είναι σε κάποια συναισθηματική πίεση, ψυχολογική, με αποτέλεσμα σήμερα να είμαστε σε αυτό το σημείο», δήλωσε σήμερα (9.12) η μητέρα της 34χρονης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega. 

Η μητέρα της ρωτήθηκε και για το εάν μίλησε με τον άνθρωπο που της έκανε bullying ή κάποιον από την εταιρία. H κ. Αντωνίου ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα η κόρη της τής έκανε παράπονα και εκείνη της είπε πως θα πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή. «Μου έλεγε ‘’όχι, όχι, εγώ το διαχειρίζομαι’’. Οπότε έκανα πίσω. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου(σ.σ από την εταιρία). Ούτε νωρίτερα, ούτε τώρα έχει συμβεί. Κανείς. Μιλήσαμε με ένα προσωπάρχη και το παραδέχτηκε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Παραδέχτηκε ότι όντως, υπήρξε κάποιο πρόβλημα, κάποιο θέμα. Ζούμε μία μεγάλη αγωνία. Να της πως ότι την αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να γυρίσει σπίτι. Όλοι την αγαπάμε και έχουμε αναστατωθεί».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxjmx6qat42p)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ