Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 34χρονης από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Τα ίχνη της χάθηκαν την 1η Δεκεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 34χρονη Χρυσάνθη εντοπίστηκε από πολίτη στην περιοχή της Τούμπας
Η 34χρονη Χρυσάνθη εντοπίστηκε από πολίτη στην περιοχή της Τούμπας © Χαμόγελο του Παιδιού

Εξαφάνιση 34χρονης από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης - Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» - Έρευνες για τον εντοπισμό της

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης Χρυσάνθης που εξαφανίστηκε από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2023. 

Όπως αναφέρει το Missing Alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», την 1η Δεκεμβρίου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Διαβατών Θεσσαλονίκης, η Μουχταροπούλου Χρυσάνθη 34 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μουχταροπούλου Χρυσάνθη έχει ύψος 1.63 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Εξαφάνιση 34χρονης από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης - Έρευνες από την ομάδα διάσωσης του «Χαμόγελου»

Την Κυριακή (3.12) η ομάδα έρευνας και διάσωσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» επιχείρησαν μαζί με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ασθενοφόρο του Οργανισμού επιχειρούν για την αναζήτηση της 34χρονης Χρυσάνθης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ