Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του μήνα | Μάιος 2024

Από τους πιο σημαντικούς μήνες του έτους, για να μην πω της δωδεκαετίας, είναι αυτός ο μήνας, για εσένα, Ταύρε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Απριλίου 2023.

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Μαΐου 2024

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ καλό μήνα! Αυτόν τον μήνα ασχολείσαι κυρίως με τα χρήματα, με το τι μπαίνει, τι βγαίνει και με το τι σπαταλάς και τι πρέπει πραγματικά να σπαταλάς. Σε γενικά πλαίσια θα είναι ένας μήνας μέτριος προς καλός. Κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες σε φθείρουν και νιώθεις μια κάποια πίεση, την οποία σε καμία περίπτωση δεν είχες όρεξη. Το γενικό κλίμα στις σχέσεις σου έχει ξεκάθαρα να κάνει με την δική σου στάση. Τη μια θέλεις όλο τον κόσμο γύρω σου και θέλεις να νιώθεις σταρ, την άλλη δεν θέλεις κανέναν, αποξενώνεσαι και πνίγεσαι και λίγο σε μια κουταλιά νερό. Παν μέτρον άριστον, θα πω εγώ. Στα γκομενικά σου, θα έλεγα πως είναι μια μεταβατική περίοδος συναισθηματικά και αυτό φαίνεται μέσα στον μήνα. Βγάζεις εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα και αυτό σου δημιουργεί προβλήματα σε πολλούς τομείς στην ζωή σου. Εσύ που είσαι σε σχέση, είσαι πιο επιθετικός από ποτέ μιας και ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου. Ταυτόχρονα όμως, αυτό εξάπτει και το σεξουαλικό σου ένστικτο. Εδώ είναι που μπαίνουν και οι singles και θέλω να σας πω...γλεντήστε τη ζωή, if you know what I mean! Στα οικονομικά σου τώρα, είναι ένας πολύ ωφέλιμος μήνας, με πραγματικές ευκαιρίες και απολαβές. Επαγγελματικά, τα ανοίγματα δεν θα είναι τόσο σημαντικά, ειδικά μέχρι 14 Μάη, όπου βρίσκεται ακόμα η ΣΚΙΑ του ανάδρομου. Τέλος, προσοχή στα νευράκια, γιατί άλλη όρεξη δεν είχαμε. Από τις 23 του μήνα και μετά θεώρησε το πλανητικό σκηνικό ως δώρο για σένα.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλό μήνα! Από τους πιο σημαντικούς μήνες του έτους, για να μην πω της δωδεκαετίας, είναι αυτός ο μήνας, για εσένα Ταύρε. Κοίτα να κάτσεις να γκρινιάζεις και να χάσεις την οποιαδήποτε επαγγελματική ή ερωτική ευκαιρία σου παρουσιαστεί. Πρόσεξε κακομοίρη μου, είναι πολύ σημαντική περίοδος για σένα. Οι μέρες του Πάσχα, πέραν από ξεκούραστες και ευχάριστες, είναι και πολύ παραγωγικές και πιο κατασταλτικές από ποτέ. Ταυτόχρονα, θα ήθελα να μην κουράζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου και να μην τρέχεις γρηγορότερα από αυτό που αντέχεις, γιατί αν κουράζεσαι ξέρουμε όλοι καλά ότι τα παρατάς. Ο Δίας φεύγει από το ζώδιο σου στα τέλη του μήνα και δεν σε αφήνει παραπονεμένο, καθώς σε αποζημιώνει με μια Αφροδίτη πάνω σου. Θα εκπληρωθούν ερωτικά πάθη, ερωτικές επιθυμίες, κρυφά ειδύλλια, αλλά και φανερά. Σε οικογενειακά ζητήματα φαίνεται πως αρχίζεις και προσαρμόζεσαι σε κάποιες νέες συνθήκες. Είναι φανερό ότι πλέον έχεις βαρεθεί να ακούς τα ίδια και τα ίδια. Τα επαγγελματικά σου είναι on fire με αποτέλεσμα να σου δίνουν την πρέπουσα αυτοπεποίθηση. Η τελευταία εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να φανείς λίγο περισσότερο στον τομέα που δραστηριοποιείσαι. Εσύ που είσαι ελεύθερος, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, το πιθανότερο είναι να βρεις τώρα τον έρωτα. Εσύ που είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ένα new era με το άλλο σου μισό.

Δίδυμοι
Αγαπημένε μου Δίδυμε καλό μήνα! Αρχίζει σιγά σιγά και υποχωρεί το περιττό άγχος και νιώθεις πως επιτέλους τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Τα βλέπεις κι εσύ πιο χαλαρά και γενικά αυτή η ένταση και η τρέλα που βίωνες τον προηγούμενο μήνα υποχωρούν σταδιακά και είσαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είναι ένας μήνα εισαγωγικός, θα έλεγα, προς την όποια επιτυχία που έρχεται, βλέπεις Δίας στους Διδύμους είναι αυτός. Η ζωή σου φαίνεται να αναθεωρείται και σε πνευματικό επίπεδο, καθώς υπάρχει μία ουσιαστική μετάβαση. Βέβαια κινδυνεύεις από κουτσομπόλης να γίνεις κατίνα και αυτό να είναι η προαγωγή σου. Γι' αυτό τι κάνουμε; Προσέχουμε τι λέμε αυτόν τον μήνα!  Εσύ που σχετίζεσαι με σπουδές, μεταπτυχιακά κλπ., ο Δίας σου φωτίζει τον δρόμο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, από τις 23 του μήνα και μετά, θα έλεγα πως είσαι ιδιαίτερα περιζήτητος, κάνεις θραύση! Εσύ που είσαι χωρίς κάποιον δεσμό, είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεις επιτέλους το λιμάνι σου. Εσύ που έχεις ήδη κάποια σχέση, παρατηρείται επιτέλους συνεννόηση και κοινά σημεία των θέλω σας. Είναι μια εξαιρετική εποχή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αρκεί να μην τα σκατώσεις πάλι την τελευταία στιγμή. Φαίνεται ότι τα επαγγελματικά σου μπαίνουν από μόνα τους στον σωστό δρόμο, στον αυτόματο σα να λέμε. Οικονομικά, ό,τι σπείρεις θα θερίσεις, αγάπη. Θέλω λίγο να μου προσέχεις με τις υπερφλύαρες συμπεριφορές, είτε σε συνεννοήσεις επαγγελματικές, είτε σε έξοδα.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, καλό μήνα! Για εσένα είναι ένας μήνας που θα τον έλεγα μήνα χτισίματος. Θα υπάρξουν πολλές φορές αυτόν τον μήνα που θα νιώθεις πως αδικείσαι κι έτσι θα αναγκαστείς να ρίξεις κάπως τα μούτρα σου και να ζητήσεις βοήθεια, πράγμα που είναι από τα χειρότερά σου. Το πνεύμα των εορτών δεν συνεπάγεται απαραίτητα με πολλά έξοδα. Πρόσεχε, καθώς πρέπει να φυλάξεις κάποια χρήματα στην άκρη, γιατί θα προκύψουν κάποια ζητήματα που θα χρειάζονται cash flow. Κάποια θέματα σπιτιού λύνονται με περίσσια ευκολία σε σημείο που να νιώσεις πως πνιγόσουν μόνος σου σε μια κουταλιά νερό τόσο καιρό. Ο μήνας αυτός, δεν θα έλεγα πως έχει πολλά ερωτικά vibes για εσένα, μιας και πιο πιθανό είναι να πραγματοποιηθούν ταξίδια ή πρακτικά σχέδια, όπως μετακόμιση (τέτοια μωρέ, ξέρω γω;). Σίγουρα όμως θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα θέσεις κι εσύ τα όρια σου, καθώς θα θέσεις και τον πήχη ψηλά, ίσως και λίγο πιο ψηλά από εκεί που μπορείς να φτάσεις. Εσύ που είσαι σε σχέση, διαχειρίσου τη νευρικότητα και το άγχος σου, ώστε να μην τα ξεσπάς στο ταίρι σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, δεν χρειάζεται όποιον γνωρίζεις να νομίζεις πως θα μπείτε αυτόματα και σε σχέση. Στα επαγγελματικά σου να ξέρεις πως δεν είναι περίοδος για κάποιο ρίσκο, αλλά σίγουρα είναι περίοδος για όρια και για να διεκδικήσεις οικονομικές απολαβές που σου αξίζουν.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι καλό μήνα! Οι μέρες του Πάσχα αποδεικνύονται κατασταλτικές σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και πολύ καιρό. Θα χρειαστεί να ξεκουράσεις το σώμα και το μυαλό σου ταυτόχρονα, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα κάποιες καταστάσεις και προς το τέλος του μήνα κάποιες αποκαλύψεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι όπου κοιτάς θα πας. Ο Δίας στους Διδύμους σε απελευθερώνει και σε βοηθάει να ανοίξεις το κεφάλι σου. Επίσης σημαντικό είναι να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις και να μην κάνεις εκκίνηση προτού το ψειρίσεις, σε αηδιαστικό βαθμό, το όποιο θέμα. Προσπάθησε να αποβάλεις την κακή συνήθεια που έχεις να αυτομαστιγώνεσαι και να αναλαμβάνεις τις ευθύνες και την αποκατάσταση λαθών των άλλων, γιατί έχει κουράσει λιγάκι. Σε γενικές γραμμές δείχνεις πως έχεις βελτίωση στο ψυχολογικό κομμάτι, πράγμα το οποίο σε κάνει πιο ανοιχτό στην κοινωνικοποίησή σου. Ο Μάης είναι ένας μήνας, όπου θα γεφυρώσει το συναίσθημα με τις σχέσεις σου. Είσαι πιο σίγουρος γι' αυτά που αισθάνεσαι και δεν κάνεις εκπτώσεις. Με καθαρό μυαλό ξεχωρίζεις τι είναι ωφέλιμο για σένα και τι όχι. Εσύ που είσαι ελεύθερος, πας ντουγρού για σχέση, δεν θέλεις ανούσιες ξεπέτες. Εσύ που δεν είσαι ελεύθερος, σκέφτεσαι πως θα μπορούσε να γίνει πιο σταθερή η ήδη υπάρχουσα σχέση. Σε άλλα νέα στα οικονομικά σου, πραγματοποιείς μια μεγάλη αγορά ή κάνεις μια σημαντική επένδυση. Επαγγελματικά, όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε καλό μήνα! Πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από μήνες που νιώθεις την ηρεμία και την γαλήνη να σε χαρακτηρίζουν. Κοίτα να απομονωθείς λίγο και να λειτουργήσεις μέσα στην παρέα σου με το κόσκινο, δηλαδή να μείνουν μόνο οι καλοί. Ωστόσο, αυτό που σε αγχώνει περισσότερο είναι τα επαγγελματικά σου, γι΄ αυτό με χαρά σου ανακοινώνω πως μπαίνουν πια σε μια τάξη. Αντιλαμβάνεσαι πως η επιτυχία που θα επιδιώξεις θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με αυτό που σε ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Δεν είναι απίθανο να θελήσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να πάρεις κάποια εξειδίκευση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου ή να ενισχύσεις τις σπουδές σου. Προσπάθησε να μην αφήνεις τον κάθε άσχετο να σου ρίχνει τα φτερά και την αυτοπεποίθηση, γιατί έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου αυτόν τον μήνα. Σημαντικό είναι να μην είσαι μπάτε σκύλοι αλέστε και να μην μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με όλους. Πολλά υποσχόμενος ο μήνας για τα ερωτικά σου, αφού όλο το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σου. Υπάρχουν γνωριμίες, για εσένα που είσαι ελεύθερος, οι οποίες σου εξασφαλίζουν προοπτικές για το μέλλον. Για σένα που είσαι σε σχέση, πρόσεχε μην αρχίσεις να ξενοκοιτάς. Παίρνεις απόφαση σχετικά με την φυσική σου κατάσταση, η οποία κρίνεις πως χρειάζεται ανανέωση. Στα οικονομικά σου, ξεχρεώνεις κάποια χρέη, πράγμα που δεν σου είναι ευχάριστο - όπως και σε κανέναν - και νιώθεις την τσέπη σου ελαφριά, κάτι που σε φθείρει, αδίκως.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ καλό μήνα! Εκμεταλλεύσου τις μέρες του Πάσχα για να μαζέψεις δυνάμεις και μην ξεχνάς πως η σωματική και η ψυχική σου υγεία είναι πολύ σημαντικές. Οι δυνάμεις αυτές θα σου χρειαστούν σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ και το πορτοφόλι σου θα χρειαστεί έναν ανάλογο έλεγχο. Πάντως, θα καταφέρεις να ξεκουραστείς και θα βρεις τον τρόπο να λάμψεις ξανά. Γενικά, προσπάθησε να ελέγξεις τις βιαστικές και αυθόρμητες ενέργειες, καθώς προς το τέλος του μήνα κυρίως, θα μπορέσεις να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Οπότε, υπομονή! Στα ερωτικά σου, αυτό τον μήνα, έρχονται πάθη, ανησυχίες και ίσως κάποια λάθη. Εσύ που είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως η Αφροδίτη και ο Δίας από τους Διδύμους σου στέλνουν νέα ερωτικά ενδιαφέροντα και γνωριμίες. Εσύ πάλι που δεν είσαι ελεύθερος, κοίτα να προσέξεις λίγο την σχέση σου αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον μέχρι και τις 22, καθώς τα ερωτικά καβγαδάκια και τις εντάσεις με το ταίρι σου δεν θα τις γλιτώσεις. Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα νιώσεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει, καθώς πολλοί επιτήδειοι θα προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Οικονομικά πάντως, αυτός ο μήνας προβλέπεται ιδιαίτερα κερδοφόρος, ειδικά αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια επένδυση.  

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ καλό μήνα! Τον μήνα αυτό πρόκειται να δώσεις βάση στην φυσική σου κατάσταση, πράγμα που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις και πάλι τις δυνάμεις σου. Πάντως τα ερωτικά και οι συνεργασίες σου είναι θέματα που θα γυρίζουν πολύ στο μυαλό σου αυτόν τον μήνα. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα νιώσεις και την ψυχολογία σου να βάλλεται, κάτι που δεν θα σε αφήσει να σταθείς σταθερός σε αποφάσεις που θα πάρεις. Γενικά, προσπάθησε τις γιορτινές αυτές μέρες να μαζέψεις δυνάμεις, πλησιάζοντας και περνώντας χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους, που ξέρουν πάντα να σου φτιάχνουν τη διάθεση. Ταυτόχρονα, θα θελήσεις να κοινωνικοποιηθείς κάτι που θα σε ωφελήσει στο μέλλον. Στα ερωτικά σου, δεν θα πιστεύεις ούτε εσύ τα καλά γεγονότα που θα σου προκύψουν. Αν είσαι ελεύθερο πουλί, ακόμα κι αν βαριέσαι να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου, που λέμε, ο μήνας σου επιφυλάσει είτε μια αξιόλογη γνωριμία, είτε την επισημοποίηση ενός flirt, αν είσαι σε μια μετέωρη κατάσταση. Εσύ πάλι που δεν είσαι ελεύθερο πουλί, η Αφροδίτη σου δίνει την πάσα για να ενδυναμώσεις την σχέση σου και να αναθερμάνεις την φλόγα με το ταίρι σου. Επαγγελματικά, ο Άρης από τον Κριό σου σπάει λίγο τα νεύρα, καθώς σου αλλάζει συνεχώς το πρόγραμμα και σε φορτώνει με υποχρεώσεις. Επίσης πρόσεξε τους διαπληκτισμούς στον χώρο εργασίας σου. Παράλληλα, στα οικονομικά σου το κλίμα που θα επικρατήσει θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη καλό μήνα! Προσεκτικός πρέπει να είσαι στις υπερβολές και μιλάω κυρίως σε υπερβολές γύρω από τις διατροφικές σου συνήθειες. Θες να το ρίξεις έξω, αλλά μετά θα κοπανάς λίγο το κεφάλι σου. Σε αυτό το κλίμα θα θες να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις κόσμο- και καλά κάνεις, θα πω εγώ, απλά με ένα μέτρο όλα. Προς το τέλος του μήνα, θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές, κυρίως, ευκαιρίες. Θα δεις, γενικά, τι σου ταιριάζει και τι όχι αυτόν τον μήνα κι έτσι θα μπορέσεις να κόψεις ανθρώπους που βλέπεις καιρό ότι με τον τρόπο τους σε ενοχλούν. Το ίδιο μοτίβο θα τρέξει και στα προσωπικά σου, ειδικά τις τελευταίες μέρες του μήνα με την είσοδο του Δία και της Αφροδίτης στους Διδύμους. Απλά πρόσεξε τι επιλογές θα κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που με την τόσο υψηλή κοινωνική διάθεση που σε χαρακτηρίζει, να σου πω πως μάλλον θα είναι αρκετές. Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως θα καταφέρεις να πετύχεις ό,τι προσδοκάς από την σχέση σου, καθώς ο Άρης από τον Κριό σου βάζει κυριολεκτικά φωτιά και κάπως σε βοηθάει. Επαγγελματικά, θα δεις πως οι συνθήκες γίνονται όλο και καλύτερες και νιώθεις πως επιτέλους παίρνεις μια ανάσα. Ταυτόχρονα, και στα οικονομικά σου θα δοθούν λύσεις  μέσω κάποιων σωστών κινήσεων που θα κάνεις.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε καλό μήνα! Θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα αυτόν τον μήνα, ειδικά στο επαγγελματικό κομμάτι, πας τάπα που λέμε. Αλλά δεν θα έβλαπτε ένα γενικότερο προνοητικό πλαίσιο, καθώς όλοι ξέρουμε ότι βιάζεσαι πολύ σε αυτόν τον τομέα και γίνονται επιπόλαια λάθη. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες πολύ έντονες στιγμές μέσα στον Μάιο, όπου θα κληθείς να συμπεριφερθείς με ωριμότητα. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σου διαταράσσει την ψυχολογία, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν προβλήματα στον ύπνο και αγχωτικές, συνάμα σπασμωδικές, συμπεριφορές. Θα έχεις όμως και τα τυχερά σου, ειδικά σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Έως και τις 23 του μήνα θα χαρακτήριζα το ζώδιό σου υπέρμετρα τυχερό στα ερωτικά, καθώς τρεις πλανήτες συνηγορούν υπέρ αυτού. Προσπάθησε να μην δείξεις πόσο στριμμένο άντερο είσαι και να κάνεις καμία σχέση της προκοπής, εσύ που είσαι χωρίς δεσμό δηλαδή. Να θυμάσαι πολύ ξαφνικά θα γίνει η συνάντησή σου με τον έρωτα, αμήν και πότε! Αν είσαι σε κάποια σχέση της προκοπής, θα υπάρξει κάποια πολύ ξαφνική και ευχάριστη εξέλιξη. Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να είσαι ξεκάθαρος με τους συνεργάτες- συναδέλφους σου, ώστε να αποφύγεις τους επιπλέον εκνευρισμούς. Στα οικονομικά, είσαι μέτρια προς καλά, λαμβάνοντας υπόψη την γιορτινή περίοδο.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε καλό μήνα! Οι μέρες των γιορτών σε βοηθούν να σκεφτείς χωρίς πίεση, μια πίεση που έχεις αποφασίσει μόνος σου να αναλάβεις για λογαριασμό άλλων. Σταμάτα να μπαίνεις μπροστά για τους άλλους, γιατί έχουν την τάση να σε εκθέτουν, ειδικά στον τομέα της εργασίας σου. Κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, τις οποίες είχες προγραμματίσει για τώρα στα κοντά, θα χρειαστεί να τις αναβάλλεις, καθώς δεν είναι καθόλου σωστή περίοδος για να κινείσαι επιθετικά στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε να φτιάχνεις συμμάχους αντί για εχθρούς, γιατί είναι αλλιώς να τους έχεις απέναντί σου όλους κι αλλιώς δίπλα σου. Στα ερωτικά σου τώρα, ούτε κλαίει, ούτε γελάει, γενικά. Δεν είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις κάποια σχέση. Για εσένα που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από το ταίρι σου και να εξωτερικεύεις συμπεριφορές τις οποίες θα μετανιώσεις στο τέλος. Στα επαγγελματικά, κινείσαι γρήγορα και το οικονομικό πλαίσιό σου είναι ασταθές, καθώς ξοδεύεις για άλλους. Μερικοί μερικοί μπορούν να αγοράσουν και μόνοι τους λαμπάδα. Επίσης, κοίτα να μην βάζεις προσωπικά εμπόδια και προβλήματα στην δουλειά σου. Σε θέματα υγείας είσαι επιρρεπής σε στραμπουλήγματα, μικροσπασίματα και άλλα τέτοια.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ καλό μήνα! Σου προτείνω να εκμεταλλευτείς το πνεύμα των ημερών, για να ξεκουραστείς και να βάλεις σε τάξη την σκέψη σου, πράγμα το οποίο έχεις πολλή ανάγκη. Αυτό γιατί πρέπει να έχεις αποθέματα ενέργειας, μιας και ο υπόλοιπος μήνας είναι γεμάτος τρεξίματα, κούραση και άγχος. Χρειάζεται να μην αναβάλλεις τις πάγιες δουλειές σου για να κάνεις χατιράκια. Επίσης πρέπει να αποφύγεις οποιοδήποτε άκρο, είτε αυτό έχει να κάνει με νωθρότητα είτε με υπερκινητικότητα. Ωστόσο, πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις να δίνεις έμφαση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου. Προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να προσπαθήσεις να κοινωνικοποιηθείς όσο μπορείς. Στα γκομενικά σου τώρα, είναι καιρός έκφρασης και δημιουργίας. Κι άσε την δημιουργία, έκφρασης όμως; Είναι πολύ καλή περίοδος για να βρεις ένα άτομο που θα σου ξυπνήσει μοναδικά συναισθήματα, όχι απαραίτητα καλά, αλλά σίγουρα πρωτόγνωρα. Γενικότερα, υπάρχει μια αίσθηση βελτίωσης και σίγουρα δεν αναλώνεσαι πια με το κάθε βλαμμένο που σου χτυπάει την πόρτα. Τώρα εσύ που είσαι σε σχέση, δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Μόνο το ότι εσύ γλυκαίνεις και αυτό ομορφαίνει την σχέση σου αισθητά. Επαγγελματικά, προσπάθησε να έχεις low expectations, ώστε μετά να είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ