- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης για κακοποίηση Όλιβερ: Εάν υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης, η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός
Ανθρωποκυνηγητό για τον κακοποιητή του στην Αράχωβα
Αράχωβα: Πήρε θέση για την κακοποίηση του Όλιβερ ο Άδωνις - Ανθρωποκυνηγητό για τον κακοποιητή του
Η κτηνωδία που σημειώθηκε στην Αράχωβα με την κακοποίηση και τον θάνατου του «Όλιβερ» έχει συγκλονίσει την επικράτεια με τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη να παίρνει θέση με ανάρτηση στο Χ.
Το περιστατικό φέρεται να συνέβη την περασμένη Δευτέρα (27/11). Άγνωστος δράστης βασάνισε και κακοποίησε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο κατ’ εξακολούθηση τον «Όλιβερ», έναν σκύλο τον οποίο άφηνε ο ιδιοκτήτης του να κυκλοφορεί ελεύθερος και ήταν γνωστός σε όλη την Αράχωβα.
Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για το περιστατικό της κακοποίηση του «Όλιβερ»: «Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική κοινωνία της Αράχωβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».
Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική Κοινωνία της Αράχοβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην Κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχοβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός https://t.co/yz4UcrmQdR
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 6, 2023
Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του χάσκι
Ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος του στην Αράχωβα, ο ιδιοκτήτης του, κ. Μιχάλης, ο οποίος μιλώντας στο Mega είπε ότι: «Προσπαθούσαμε επί μία ώρα να ηρεμήσουμε τον σκύλο και δεν μπορούσαμε. Μου λέει η κτηνίατρος ''έχει πάθει τόσο στρες, είναι τόσο σοκαρισμένο το σκυλάκι σου που δεν το πιάνει το ηρεμιστικό''». Ο Όλιβερ, όπως ήταν το όνομα του σκύλου που ήταν 8 ετών, φαίνεται πως βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.
Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του χάσκι πρόσθεσε: «Ήταν άνθρωπος και τον ήξερε όλο το χωριό. Όλο το χωριό κλαίει. Όλα τα παιδιά, Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού, τον ξέρανε τον Όλιβερ. Όχι μόνο τα παιδάκια, τον ήξερε όλη η Αράχωβα» ενώ είπε πως ο Όλιβερ ήταν «κάτι παραπάνω από ένα κατοικίδιο. Ο φίλος, η παρέα μου».
Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με τον δράστη που βίασε και σκότωσε τον Όλιβερ να απειλείται με κάθειρξη έως 10 χρόνια και πρόστιμο 50.000 ευρώ.
Η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων δήλωσε ότι: «Αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ανάμεσα στους κατοίκους της Αράχωβας. Δεν ξέρουμε αν είναι ντόπιος, αλλά σίγουρα το βράδυ της Κυριακής ήταν εκεί».
Καταγγέλλουν «προσπάθεια συγκάλυψης»
Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προέβη η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, η οποία επί της ουσίας καταγγέλλει προσπάθεια συγκάλυψης.
«Είναι συγκλονιστικό. Εγώ έχω ξαναντιμετωπίσει περιστατικό με βιασμό, αλλά αυτό που είδα είναι τρομερό. Είμαι εκνευρισμένη με αυτό που γίνεται με την κακοποίηση. Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης. Μίλησα με τον κ. Δούκα και μου είπε πως η γνωμάτευση της κτηνιάτρου είναι αδιαμφισβήτητη. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η κτηνίατρος. Υπήρχαν κάμερες, αλλά το υλικό δεν δόθηκε. Σήμερα ξηλώθηκαν. Πρέπει να γίνει παρέμβαση εισαγγελέα για τις κάμερες αλλά και για τους κτηνιάτρους της περιφέρειας», δήλωσε στο Mega και την εκπομπή «Live News».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
Στο ΙΧ επέβαινε τριμελής οικογένεια - Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα
Στο σημείο μετέβη το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ευβοίας
Πολίτες αποχαιρετούν τη σπουδαία ηθοποιό στο σημείο όπου γυρίστηκε μία από τις πιο θρυλικές ταινίες της
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.