Ελλαδα

Γεωργιάδης για κακοποίηση Όλιβερ: Εάν υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης, η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός

Ανθρωποκυνηγητό για τον κακοποιητή του στην Αράχωβα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: Από σήμερα 1η Ιανουαρίου «ξεπαγώνουν» οι τριετίες που ήταν σε αναστολή από το 2012
Άδωνις Γεωργιάδης: Από σήμερα 1η Ιανουαρίου «ξεπαγώνουν» οι τριετίες που ήταν σε αναστολή από το 2012 © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Αράχωβα: Πήρε θέση για την κακοποίηση του Όλιβερ ο Άδωνις - Ανθρωποκυνηγητό για τον κακοποιητή του 

Η κτηνωδία που σημειώθηκε στην Αράχωβα με την κακοποίηση και τον θάνατου του «Όλιβερ» έχει συγκλονίσει την επικράτεια με τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη να παίρνει θέση με ανάρτηση στο Χ.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη την περασμένη Δευτέρα (27/11). Άγνωστος δράστης βασάνισε και κακοποίησε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο κατ’ εξακολούθηση τον «Όλιβερ», έναν σκύλο τον οποίο άφηνε ο ιδιοκτήτης του να κυκλοφορεί ελεύθερος και ήταν γνωστός σε όλη την Αράχωβα.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για το περιστατικό της κακοποίηση του «Όλιβερ»: «Το έγκλημα αυτό είναι σοκαριστικά απάνθρωπο. Η τοπική κοινωνία της Αράχωβας οφείλει να συνδράμει τις Αρχές για να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες αυτού. Εάν στην κοινωνία μας υπάρξει η υπόνοια της συγκάλυψης η Αράχωβα θα πληρώσει βαρύ τίμημα ως προορισμός».

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος του στην Αράχωβα, ο ιδιοκτήτης του, κ. Μιχάλης, ο οποίος μιλώντας στο Mega είπε ότι: «Προσπαθούσαμε επί μία ώρα να ηρεμήσουμε τον σκύλο και δεν μπορούσαμε. Μου λέει η κτηνίατρος ''έχει πάθει τόσο στρες, είναι τόσο σοκαρισμένο το σκυλάκι σου που δεν το πιάνει το ηρεμιστικό''». Ο Όλιβερ, όπως ήταν το όνομα του σκύλου που ήταν 8 ετών, φαίνεται πως βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης του χάσκι πρόσθεσε: «Ήταν άνθρωπος και τον ήξερε όλο το χωριό. Όλο το χωριό κλαίει. Όλα τα παιδιά, Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού, τον ξέρανε τον Όλιβερ. Όχι μόνο τα παιδάκια, τον ήξερε όλη η Αράχωβα» ενώ είπε πως ο Όλιβερ ήταν «κάτι παραπάνω από ένα κατοικίδιο. Ο φίλος, η παρέα μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxgi6419sy69)

Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με τον δράστη που βίασε και σκότωσε τον Όλιβερ να απειλείται με κάθειρξη έως 10 χρόνια και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων δήλωσε ότι: «Αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ανάμεσα στους κατοίκους της Αράχωβας. Δεν ξέρουμε αν είναι ντόπιος, αλλά σίγουρα το βράδυ της Κυριακής ήταν εκεί».

Καταγγέλλουν «προσπάθεια συγκάλυψης»

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προέβη η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, η οποία επί της ουσίας καταγγέλλει προσπάθεια συγκάλυψης.

«Είναι συγκλονιστικό. Εγώ έχω ξαναντιμετωπίσει περιστατικό με βιασμό, αλλά αυτό που είδα είναι τρομερό. Είμαι εκνευρισμένη με αυτό που γίνεται με την κακοποίηση. Υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης. Μίλησα με τον κ. Δούκα και μου είπε πως η γνωμάτευση της κτηνιάτρου είναι αδιαμφισβήτητη. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η κτηνίατρος. Υπήρχαν κάμερες, αλλά το υλικό δεν δόθηκε. Σήμερα ξηλώθηκαν. Πρέπει να γίνει παρέμβαση εισαγγελέα για τις κάμερες αλλά και για τους κτηνιάτρους της περιφέρειας», δήλωσε στο Mega και την εκπομπή «Live News».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ