Ελλαδα

Κατέληξε η 16χρονη που έπεσε σε κώμα μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών

Νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών - Νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση
Κατέληξε στον «Ερυθρό Σταυρό» η 16χρονη από τον Βύρωνα που έπεσε σε κώμα μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών © Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi

Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που είχε πέσει σε κώμα μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών - Νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση

Κατέληξε η 16χρονη από τον Βύρωνα, που έπεσε σε κώμα μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Η 16χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο αφού μετά από μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η ανήλικη ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» από τις 6 Νοεμβρίου.

Προφυλακίστηκαν δύο συλληφθέντες για την υπόθεση της 16χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους oι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση της 16χρονης στον Βύρωνα, έπεσε σε κώμα μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Ειδικότερα, δυο άνδρες προφυλακίστηκαν, ενώ ένας άνδρας και ένας ανήλικος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο ΑΤ και μία νεαρή γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Σημειώνεται ότι η έκτη συλληφθείσα, ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή με εντολή εισαγγελέα.

Όλοι αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ και οι δυο προφυλακισθέντες αρνούνται ότι χορήγησαν εκείνοι το επικίνδυνο κοκτέιλ ουσιών στη 16χρονη.

Συνολικά, κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων, αλλά και για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος της ανήλικης, η οποία διασωληνώθηκε στις 6 Νοεμβρίου.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι - Γιατί της έδωσαν «δόση πειραματόζωου»

Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών».

Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο.

Σημειώνεται πως για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Επιπλέον, από τις αρμόδιες αρχές αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικούς διαλόγους των  μελών της συμμορίας, είχαν μετατρέψει τη 16χρονη σε πειραματόζωο.

«Mαύρο, lemon, SKANK και κοκορέτσι» ήταν μερικές μόνο από τις κωδικές λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι νεαροί στις συνομιλίες τους. Η 16χρονη διατηρούσε φιλικές σχέσεις μαζί τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx3meuiikfht)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ