- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Διπλή τραγωδία στη Συγγρού: Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαία δυστυχήματα
Τα δύο τροχαία συνέβησαν σε απόσταση μόλις 20 μέτρων στο Δέλτα Φαλήρου
Δύο θανατηφόρα τροχαία σε απόσταση 20 μέτρων στη Λ. Συγγρού με διαφορά λίγων ωρών
Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Λεωφόρο Συγγρού σε απόσταση 20 μέτρων, με διαφορά μερικών ωρών.
Το δεύτερο τροχαίο συνέβη στις 04:50 τα ξημερώματα στην έξοδο της Λεωφόρου Συγγρού προς Πειραιά, στη θέση Ψαλίδι της περιοχής της Καλλιθέας, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και συγκεκριμένα πάνω σε τρεις κολώνες ηλεκτροφωτισμού.
Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα, όπου προχώρησε στον απεγκλωβισμό ενός τραυματισμένου άνδρα και μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις από το αυτοκίνητο. Και οι δύο επιβάτες παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ.
Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρή η 30χρονη συνοδηγός, ενώ ο οδηγός, ηλικία 40-45 ετών, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.
Λόγω του τροχαίου υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην έξοδο της Λ. Συγγρού προς Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 6 το πρωί ο δρόμος άνοιξε.
Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου πραγματοποιεί η Τροχαία Καλλιθέας.
Δικυκλιστής προσέκρουσε σε ταξί
Νωρίτερα στις 23:30 της Δευτέρας (20/11/23), στη Λεωφόρο Συγγρού, στην έξοδο προς Γλυφάδα, στην περιοχή της Καλλιθέας, μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 44χρονος δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του.
Το τραγικό είναι πως τα δύο τροχαία σημειώθηκαν σε απόσταση 20 μέτρων.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ, MEGA
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.