- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Σύλληψη για παράνομη πώληση ελαιόλαδου στον Κολωνό - Κατασχέθηκαν 150 κιλά
Νέο κρούσμα παρεμπορίου - Στα χέρια της αστυνομίας ένας 54χρονος
Κολωνός: Σύλληψη για παράνομη πώληση ελαιόλαδου - Κατασχέθηκαν 150 κιλά από την αστυνομία - Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω ο 54χρονος.
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή του Κολωνού 54χρονος, που πωλούσε ελαιόλαδο σε υπαίθριο χώρο, χωρίς να διαθέτει τη νόμιμη άδεια και τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς.
Ο 54χρονος είχε σταθμεύσει το όχημα του, τύπου van, κοντά σε υπαίθρια αγορά, όπου υπήρχε κινητικότητα ατόμων και το είχε διαμορφώσει κατάλληλα για αγοραπωλησία.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του οχήματος από την ομάδα παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 κιλά ελαιολάδου αμφιβόλου προελεύσεως-ποιότητας και ακαταλληλότητας για βρώση, καθώς και 60 κιλά ξηρών καρπών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στην εμπορία τροφίμων και την ασφάλεια της υγείας από την κατανάλωσή τους.
Επίσης, κατασχέθηκαν οι ποσότητες λαδιού και απεστάλησαν στο Γενικό Χημείο προς εξέταση, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έως 24 βαθμούς η θερμοκρασία
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.