- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Καταδικάστηκε η 27χρονη που μαχαίρωσε 30χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας
«Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό», υποστήριξε στην απολογία της
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 6 ετών σε 27χρονη που μαχαίρωσε 30χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας - Το χρονικό του επεισοδίου.
Σε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μία 27χρονη, επειδή επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 30χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
Οι δικαστές την έκριναν ένοχη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη -κατά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας- όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ της αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη μέχρι το Εφετείο, υπό τον όρο να μην προσεγγίζει την παθούσα.
Το περιστατικό συνέβη πέρσι τον Αύγουστο, στην Πυλαία Θεσσαλονίκη, όπου η 27χρονη κατηγορούμενη, με καταγωγή από την Αλβανία, ακολούθησε την 30χρονη συμπατριώτισσά της και τη μαχαίρωσε τρεις φορές- δύο φορές στην κοιλιά και μια στον αριστερό ώμο.
Η παθούσα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η δράστις παραδόθηκε στην Αστυνομία.
To χρονικό του αιματηρού επεισοδίου στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αιτία του αιματηρού επεισοδίου φέρεται να ήταν η εξωσυζυγική σχέση που -όπως διατεινόταν η κατηγορούμενη, διατηρούσε ο άντρας της και πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών της με την 30χρονη.
«Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω. Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό. Τρελάθηκα, όταν είπε ότι θέλει να μου πάρει τα παιδιά και τον άνδρα. Έλεγε ότι εκδίδομαι. Πήρα το μαχαίρι μόνο για να της το δείξω, όχι για να τη χτυπήσω», ανέφερε στην απολογία της η 27χρονη, ζητώντας συγγνώμη από την παθούσα.
Στην κατάθεσή της ενώπιον των δικαστών, η τελευταία αρνήθηκε ότι διέδιδε τα παραπάνω εναντίον της κατηγορούμενης, για την οποία είπε ότι την έχει συγχωρήσει, θεωρώντας ότι σκοπός της «δεν ήταν να με σκοτώσει παρά μόνο να με τραυματίσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο νέος φωτισμός έχει ως στόχο την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής φυσιογνωμίας και της οχυρωματικής δομής του μνημείου
Προειδοποίηση για βροχές κα καταιγίδες
Για αύριο έχει εκδοθεί κόκκινη προειδοποίηση για Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Δωδεκάνησα
Σε πλήρη ετοιμότητα ο Εθνικός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας
Κλείνει οριστικά το ιστορικό καφενείο επί της Χαριλάου Τρικούπη και Καλλιδρομίου γωνία
Με τη συμμετοχή 22 σχολείων και της Φιλαρμονικής Λεμεσού τιμήθηκε η εθνική επέτειος
Η ελληνική σημαία είναι 150 τετραγωνικών μέτρων
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Σε ποιες περιοχές η παρέλαση θα γίνει με βροχή
Ο ηθοποιός ως πολιτικώς ενάγων μετά τη μήνυση εναντίον γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τους 40 «αχυράνθρωπους»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.