Ελλαδα

«Γαργαλούσε και χάιδευε τα παιδιά μας»: Τι λένε γονείς για τον γυμναστή που κατηγορείται για παρενόχληση

Δηλώσεις στην ATHENS VOICE για τη δράση του 30χρονου

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθητές δημοτικού
Τι λένε στην ATHENS VOICE οι γονείς μαθητών για την παρενόχληση μαθητών © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Γυμναστής σε Δημοτικό της Δυτικής Αττικής παρενοχλούσε μαθητές - Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση - Τι λένε γονείς στην ATHENS VOICE

Αντίθετοι σε ενδεχόμενη επιστροφή του γυμναστή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθητών, δηλώνουν οι γονείς δημοτικού σχολείου της Δυτικής Αττικής. Ο 30χρονος γυμναστής φέρεται να «γαργαλούσε» και να χάιδευε παιδιά του δημοτικού κατά την διάρκεια του μαθήματός του.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με τις καταγγελίες, είχε προτίμηση στα κορίτσια, ενώ τα αγόρια, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, τα έβαζε τιμωρία. Η συμπεριφορά του δασκάλου γυμναστικής έφτασε στο απροχώρητο μετά τις καταγγελίες ενός κοριτσιού στον πατέρα της πριν λίγα 24ωρα, ο οποίος αναγκάστηκε να καλέσει τις αρχές και να καταγγείλει το συμβάν.

«Ξέφυγε από τα όρια αρκετές φορές» δηλώνουν γονείς μαθητών

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του εν λόγω σχολείου κ. Νικολέτα δήλωσε στην ATHENS VOICE, «Οι γονείς είναι ξεκάθαροι. Δεν πρόκειται να δεχθούμε την επιστροφή του συγκεκριμένου δασκάλου στο σχολείο μας». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, κ. Νίκος ο οποίος μίλησε για την περίεργη συμπεριφορά του δασκάλου: «Πήγαινε στα κορίτσια, έπαιζε μαζί τους, τα γαργαλούσε σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως μας έλεγαν τα παιδιά, ξέφυγε από τα όρια αρκετές φορές. Την Κυριακή έγινε έκτακτη συνέλευση του συλλόγου όπου γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση του συγκεκριμένου καθηγητή. Αποφάσισαν να ενημερώσουν την διεύθυνση του σχολείου, κάτι που έγινε τη Δευτέρα. Στη συνέχεια αποφασίστηκε να ενημερωθούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες». 

Ο 30χρονος που αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, εμφανίζεται να πάσχει από τη διαταραχή Asperger σε ποσοστό 67%. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της «Προσβολής Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση» και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwsg7qk0uhfd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ