Ελλαδα

Μαίρη Χρονοπούλου: «Άνοιξε» η διαθήκη της ηθοποιού - Ποιοι είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας

«Μία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου είναι να γίνει ο χώρος στην Παιανία μουσείο» αναφέρει ο δικηγόρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαίρη Χρονοπούλου: «Άνοιξε» η διαθήκη της ηθοποιού - Ποιοι είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας
Μαίρη Χρονοπούλου © NDP PHOTO

Μαίρη Χρονοπούλου: Άνοιξε η διαθήκη της ηθοποιού - «Μία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου είναι να γίνει ο χώρος στην Παιανία μουσείο» αναφέρει ο δικηγόρος.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ανέφερε πως άνοιξε η διαθήκη της ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει «η διαθήκη δημοσιεύτηκε, αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας». Σύμφωνα με ό,τι αναγράφεται στη διαθήκη, όλη η ακίνητη περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου πάει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ ένα ποσό θα δοθεί στην πρώην οικιακή βοηθό της. Ο δικηγόρος ακόμα τονίζει πως «έχει αφήσει κάποια χρήματα σε φίλους της» ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερη διαθήκη, συνδέοντας αυτά τα λόγια με το περιστατικό διάρρηξης προ ημερών στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία.

Όσα ανέφερε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»

«Η διαθήκη δημοσιεύθηκε, αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας. Απλώς, έχουμε μια πληροφόρηση. Περιμένουμε σήμερα να την πάρουμε. Εκείνο το οποίο γνωρίζουμε, όμως, είναι ότι αφήνει την περιουσία της στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στην οικιακή βοηθό που είχε πριν από λίγα χρόνια και της είχε συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, τη Λαμάρα, που έχει φύγει για τη Γεωργία. Είναι η προηγούμενη βοηθός της, η τελευταία ήταν έναν χρόνο περίπου».

«Ένα ακίνητο, στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια, ήδη το έχει μεταβιβάσει στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, με τα άλλα ακίνητά της. Αλλά έχει αφήσει στην προηγούμενη οικιακή βοηθό της 50.000 ευρώ» συνέχισε ο ίδιος, διαψεύδοντας την πληροφορία σύμφωνα με την οποία η Μαίρη Χρονοπούλου άφηνε στην πρώην οικιακή βοηθό της και το σπίτι στα Πατήσια, πέρα από το προαναφερθέν χρηματικό ποσό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwnaagf0iiox)

«Υπάρχουν και κάποιοι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου που παίρνουν κάποια χρήματα, περιμένουμε να μάθουμε τα ονόματά τους. Αφήνει σε κάποιος φίλους κάποια ποσά».

«Το θέμα του μουσείου είναι σημαντικό, διότι αυτό συναρτάται με τα κινητά πράγματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι και τα οποία είναι αξίας. Η ακίνητη περιουσία έχει πάει όλη στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η κινητή περιουσία περιμένουμε να δούμε πού έχει πάει, επισήμως. Εικάζω ότι και αυτή θα πάει στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, αλλά υπάρχει επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου να γίνει ο χώρος στην Παιανία μουσείο, και άρα θα πρέπει να μείνουν τα πράγματα εκεί», πρόσθεσε ακόμη ο Δημήτρης Χατζημιχάλης.

«Την ίδια ημέρα που υποβλήθηκε η αίτηση για σφράγιση του σπιτιού έγινε η διάρρηξη. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι έψαχναν στοχευμένα. Υπήρχαν κάτω πεταμένα έγγραφα. Υπήρχε η πληροφορία ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αφήσει ιδιόχειρη διαθήκη, που ανέτρεπε την παλαιότερη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ