Ελλαδα

Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία

Στην οικία της υπάρχουν ακόμη τα αντικείμενά της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαίρη Χρονοπούλου
© NDP PHOTO

Άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία - Τα σχέδιά τους τα χάλασε ο συναγερμός

Άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία πριν λίγα 24ωρα, με τον συναγερμό να αποτρέπει -όπως όλα δείχνουν- την εισβολή των κακοποιών.

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την ενεργοποίηση του συναγερμού αμέσως μετά τη διάρρηξη και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού δεν διαπίστωσαν να λείπει κάτι ή έστω κάποιος να το έψαξε.

Η ενεργοποίηση του συναγερμού πιθανόν να μην ήταν τυχαία, θεωρούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης. Ωστόσο, το θετικό είναι πως δεν λείπει τίποτε.

Μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου, ξεκίνησε η διαδικασία απόδοσης των αντικειμένων σε φορέα, όπως η ίδια εξάλλου είχε ζητήσει. Η καταγραφή των αντικειμένων του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναλύουν το οπτικό υλικό που έλαβαν από κλειστά κυκλώματα στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για έναν ή παραπάνω επίδοξους διαρρήκτες, καθώς και να εντοπιστούν τυχόν ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Η τοποθεσία όπου βρίσκεται το σπίτι είναι «βολική» για τους επίδοξους κακοποιούς, αφού είναι απομονωμένη. Πλην όμως, ο συναγερμός λειτούργησε αποτρεπτικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ