- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πιλότος ομάδας ΖΕΥΣ: «Το να εισπράττεις την χαρά του κοινού είναι κινητήριος δύναμη»
Ο σμηναγός Χρήστος-Πάρις Χαρίτος συγκίνησε με το μήνυμά του από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης
28η Οκτωβρίου: Ο πιλότος που συγκίνησε με το μήνυμά του μίλησε στην ΕΡΤ - «Το να εισπράττεις την χαρά του κοινού είναι κινητήριος δύναμη»
Στην ΕΡΤ μίλησε από τη βάση της Σούδας, όπου προσγειώθηκε, ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ, ο σμηναγός Χρήστος-Πάρις Χαρίτος, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα, με το μήνυμά του από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.
«Καλημέρα Ελλάδα, μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες. Τιμή και δόξα σε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα Χρόνια Πολλά!» ανέφερε στο μήνυμά του από το cockpit του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ κατά τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση με την οποία έγινε σήμερα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το εορταστικό τριήμερο στην πόλη.
Προηγήθηκε η επίδειξη του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ. Ο σμηναγός εκπαιδεύτηκε για τον σκοπό αυτό, έχοντας πάνω από 1.600 ώρες πτήσης, εκ των οποίων οι 1.200 είναι σε αεροσκάφη F-16.
«Είχα την τιμή και την υπερηφάνεια να λάβω εγώ μέρος με την ομάδα ΖΕΥΣ στην εθνική μας επέτειο», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ. «Είναι ικανοί αυτό να το εκτελέσουν όλοι οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και αυτό είναι αποτέλεσμα της εντατικής εκπαίδευσης», πρόσθεσε.
«Το να εισπράττεις την χαρά και τον ενθουσιασμό του κοινού είναι κινητήριος δύναμη αυτής της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.