- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Πάτρα: Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της 43χρονη - Εντοπίστηκε από περαστικό
Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (18.10) μία 43χρονη γυναίκα στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24.news, περαστικός είδε ακινητοποιημένο ΙΧ, επί της οδού Κανελλοπούλου και όπως διαπίστωσε μέσα βρισκόταν γυναίκα, χωρίς τις αισθήσεις της. Άμεσα ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, που έσπευσε στο σημείο.
Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ίσως αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου το αυτοκίνητο, αλλά πριν προλάβει να καλέσει βοήθεια έχασε τις αισθήσεις της και άφησε την τελευταία της πνοή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πολυτάραχη ζωή του, οι ιδέες που τον καθόρισαν, οι συγκρούσεις με την Εκκλησία και η διαρκής αναζήτηση της ελευθερίας.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εγκατέλειψαν άρον άρον το όχημα
Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο
Η κρίση αξιών σε πρώτο πλάνο
Από λάθος χειρισμούς του οδηγού ξεκίνησε το δυστύχημα
Σπουδαία ημέρα για την πόλη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Οι περιοχές που χρειάζονται προσοχή
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Δείτε την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Για ποια αιτήματα θα προτείνει η εισαγγελέας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.