- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Γιάννη Ιωαννίδη στο «Αλεξάνδρειο» [εικόνες]
Επέστρεψε στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε
Γιάννης Ιωαννίδης: Συγκινητικές εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα στο «Αλεξάνδρειο»
Στην πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε σήμερα (6/10) ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίο θα οδηγηθεί το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία.
Από τις 15:30, ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του μεγάλου προπονητή μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε.
Εκατοντάδες είναι οι φίλοι του Άρη που έχουν μαζευτεί στο «σπίτι» της ομάδας τους, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο που την έκανε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Το «παρών» δίνουν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Νίκος Γκάλης, ο παλαίμαχος μπασκετμπλίστας Βασίλης Λυπηρίδης, ο προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος, μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης όπως ο πρόεδρος του ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης.
Νέοι και παλιοί παίκτες έβγαλαν τα κύπελλα που κατέκτησε στην καριέρα του και τα σήκωσαν ψηλά στον αέρα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
Επιπλέον, τοποθετήθηκε σημαία του Άρη πάνω στο φέρετρο και στη συνέχεια θα γίνει περιφορά γύρω από το Παλέ, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στα κοιμητήρια της Θέρμης στις 17:00.
Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή φωτογραφιών: EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.