Ελλαδα

Πώς δρούσε ο αστυνομικός που εξέδιδε και βίαζε 35χρονη από το Καμερούν

Ο εφιάλτης που ζούσε η γυναίκα - Οι απειλές και η απόπειρα αυτοκτονίας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα κρύβει με το χέρι της το πρόσωπό της
© Unsplash

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σωματεμπορίας και βιασμού 35χρονης από 40χρονο αστυνομικό

Ακόμη και με περιπολικό φαίνεται πως μετέφερε στα ερωτικά ραντεβού τη γυναίκα που εξέδιδε ένας 40χρονος αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη από συναδέλφους του από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο δράστης, ο οποίος υπηρετεί στις πεζές περιπολίες στο κέντρο της Αθήνας εδώ και δύο χρόνια, εκβίαζε, βίαζε και εξέδιδε μια 35χρονη κοπέλα από το Καμερούν.

Την είχε γνωρίσει κατά την διάρκεια της εργασίας του και με το πρόσχημα ότι θα την προφυλάξει εάν έρθει να μείνει μαζί του, τη βίαζε και την ανάγκαζε να πηγαίνει με πελάτες σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η νεαρή επί δύο χρόνια δεχόταν την απάνθρωπη συμπεριφορά του αστυνομικού ο οποίος αντί να την προστατεύει, ως όφειλε, έκανε το ακριβώς αντίθετο. Η συμπεριφορά του ήταν τέτοια που μια φορά πριν λίγο καιρό η 35χρονη προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πλην όμως την τελευταία στιγμή, δείλιασε -ευτυχώς- και συνέχισε να πέφτει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 40χρονου.

Την πήγαινε στο ξενοδοχείο με το περιπολικό

Όπως κατήγγειλε η 35χρονη, ο ένστολος αρκετές φορές την πήγαινε στο ξενοδοχείο με το υπηρεσιακό περιπολικό, ενώ φαίνεται πως έπραττε ακριβώς το ίδιο και με μια κοπέλα από τη Ρουμανία. Η δεύτερη αυτή καταγγελία η ερευνάται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κατηγορούμενος περίμενε κάτω από το ξενοδοχείο προκειμένου να πάρει τις εισπράξεις της 35χρονης σε καθημερινή βάση. Η ίδια έπρεπε να υπομένει και τους βιασμούς, μέχρι που δεν άντεξε και κατήγγειλε στην αστυνομία το μαρτύριο της.

Οι «αδιάφθοροι» τής παρέδωσαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία του ανέφερε πως ήταν η πληρωμή από πελάτη. Ο αστυνομικός τα πήρε και τα έκρυψε σε «καβάτζα» που είχε φτιάξει στο στρώμα του κρεβατιού του.

Εκεί τα βρήκαν οι αστυνομικοί, όταν έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν. Επίσης, εντόπισαν επιπλέον χρηματικό ποσό και αυτή τη στιγμή ο 40χρονος κατηγορείται για Εμπορία Ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Αυτό που ανέφερε η 35χρονη στην καταγγελία της ήταν πως την απειλούσε ότι εάν αποκάλυπτε σε κάποιον τι συνέβαινε, θα προχωρούσε στην άρση του ασύλου της και θα φρόντιζε να την απελάσουν - κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε και αναγκαζόταν να υπομένει τα βασανιστήρια του 40χρονου ένστολου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ