Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα και χαμηλές ταχύτητες στους δρόμους της Αθήνας λόγω βροχής

Δείτε τον χάρτη με τις «κόκκινες» περιοχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα κολλημένα στην κίνηση ενώ βρέχει στην Αθήνα
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Η κατάσταση το πρωί της Τετάρτης (27.9)

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται αυτήν την ώρα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Παραλιακή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής Οδού μέχρι τα ΚΤΕΛ και χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Πολύ αυξημένη  κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου. Μποτιλιάρισμα στη Λ. Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά. Δυσκολίες στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά ανά τμήματα αλλά και στα δύο ρεύματα μεταξύ Πλατείας Ιπποδαμείας και Αλίμου

Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Φυλής και στα δύο ρεύματα προς Άνω Λιόσια και Αγίους Αναργύρους. Δύσκολη η Αττική οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως και την έξοδο της Λεωφόρου Ηρακλείου και με χαμηλές ταχύτητες έως το Κορωπί. Πολύ αυξημένη στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή και τον Γέρακα έως την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Προβλήματα στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Μποτιλιάρισμα στη Βάρης-Κορωπίου από τη Βούλα μέχρι και το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Προβλήματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα προς τον σταθμό Μετρό Ελληνικό. Μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο από το ύψος του άλσους Νέας Σμύρνης μέχρι και τη Διάκου. Δύσκολη η Βασιλέως Κωνσταντίνου στην άνοδο αλλά και η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας προς το Σύνταγμα.

 Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισίας από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου στην άνοδο και στην κάθοδο από το Μαρούσι μέχρι την Αγία Βαρβάρα ανά τμήματα και στην Κατεχάκη.

Μποτιλιάρισμα και χαμηλές ταχύτητες στους δρόμους της Αθήνας λόγω βροχής

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ