Ελλαδα

Νεκρός 51χρονος μετά από καυγά μεταξύ συναδέλφων στη Σαντορίνη

Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός με μάγειρα σε ξενοδοχείο της Οίας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαντορίνη: Νεκρός 51χρονος μετά από καυγά μεταξύ συναδέλφων - Το επεισόδιο που προκάλεσε τον διαπληκτισμό και η τραγική κατάληξη.
Τραγική κατάληξη είχε για έναν 51χρονο Ουκρανό ο διαπληκτισμός με νεαρό μάγειρα Ελληνικής καταγωγής σε γνωστό ξενοδοχείο της Σαντορίνης © Odysseas Chloridis/SOOC

Σαντορίνη: Νεκρός 51χρονος μετά από καυγά μεταξύ συναδέλφων - Το επεισόδιο που προκάλεσε τον διαπληκτισμό και η τραγική κατάληξη.

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 51χρονο Ουκρανό ο διαπληκτισμός με νεαρό μάγειρα Ελληνικής καταγωγής σε εξωτερικό χώρο γνωστού ξενοδοχείου στην Οία της Σαντορίνης.

Ο αλλοδαπός συντηρητής της ξενοδοχειακής μονάδας έπεσε μαζί με τον 25χρονο μάγειρα στο κενό από σκάλα ύψους περίπου 2,5 μέτρων. Ο αλλοδαπός χτύπησε στο κεφάλι και πέθανε ακαριαία, ενώ ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Η διαμάχη των δύο συναδέλφων ξεκίνησε έπειτα από μια παρατήρηση του διαχειριστή προς τον 25χρονο μάγειρα.

Τα αίματα, σύμφωνα με άλλους εργαζόμενους του γνωστού ξενοδοχείου δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 25χρονου Έλληνα, άρχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο με γροθιές και να σπρώχνονται, μέχρι που έφτασαν στην άκρη της σκάλας και έπεσαν και οι δυο τους στο κενό.

Ο μάγειρας του ξενοδοχείου, ανέφερε στους αστυνομικούς πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει τον συνάδελφο του.

Χρόνια ζούσε στο νησί ο άτυχος Ουκρανός

Ο άτυχος Ουκρανός, ζούσε χρόνια στο νησί και ήταν υπεύθυνος συντήρησης της γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας στην όμορφη Οία. Ήταν ο άνθρωπος, όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, που έλυνε όσα προβλήματα προέκυπταν στην πανάκριβη ξενοδοχειακή μονάδα που λειτουργεί σε επίπεδα.

Η σορός του 51χρονου θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο 25χρονος υπάλληλος κουζίνας συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και για παραβάσεις του νόμου «Περί Ναρκωτικών» καθώς στο σπίτι του, έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν τρίφτη και υπολείμματα κάνναβης.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα Τετάρτη στον αρμόδιο εισαγγελέα στη Νάξο, όπου ανήκει διοικητικά το νησί της Σαντορίνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ