Ελλαδα

Έγκλημα βλέπουν οι αρχές πίσω από την υπόθεση της Άρτας - Πολτοποιημένο το κεφάλι του καθηγητή

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Άρτα: Έγκλημα βλέπουν οι αρχές - Σε τραγική κατάσταση η μία σορός

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρίσκονται οι αστυνομικοί στη Φωκίδα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο νεκρός καθηγητής φυσικής Αγωγής από την Άρτα, φέρεται να βρέθηκε με πολτοποιημένο το κεφάλι, ενδεχομένως από πέτρα. Βρέθηκε σε εμβρυακή στάση σε χωματόδρομο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο γιος του.

Ο θάνατος του προσδιορίζεται σε αρκετά 24ωρα νωρίτερα, καθώς στο κεφάλι είναι παραπάνω από εμφανή τα σημάδια σήψης. Το θύμα φορούσε μπλε/μαύρα ρούχα, τζιν παντελόνι και πουκάμισο και καφέ παπούτσια. Μάλιστα, το ένα παπούτσι βρέθηκε εκτός του πέλματος, σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου ήταν η σορός του καθηγητή.

Για τους αστυνομικούς, πρόκειται για ένα ξεκάθαρο έγκλημα. Αύριο το πρωί, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λαμία η ιατροδικαστική εξέταση του θύματος προκειμένου να αποκτήσουν οι αρχές πλήρη εικόνα του τι πραγματικά συνέβη.

Οι αστυνομικοί πάντως έχουν μια πρώτη εικόνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί, πλην όμως δεν θέλουν να πουν το παραμικρό προτού εξετάσει τη σορό του πατέρα ο ιατροδικαστής. Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο πατέρας του γυμναστή, επίσης καθηγητής φυσικής αγωγής έχει πεθάνει τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα, κάτι που αναμένεται να πιστοποιήσει ο ιατροδικαστής. Ο νεαρός, περιφερόταν με το όχημα στο τοπικό δίκτυο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους αστυνομικούς φέρεται να ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του μαντριού ο οποίος βρήκε τον αγνοούμενο άνδρα. Το θρίλερ έλαβε τέλος με τους αστυνομικούς να έχουν ενημερώσει ήδη τη μητέρα και τον αδελφό του νεαρού γυμναστή, στους οποίους ανέφεραν πως ο σύζυγος και πατέρας βρέθηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το χρονικό της εξαφάνισης πατέρα και γιου

Υπενθυμίζεται πως πατέρας και γιος, έφυγαν πριν από έξι ημέρες από τη Λαμία με προορισμό το σπίτι τους στην Άρτα. Στο ύψος της παραλίας του νομού Φωκίδας, τα ψηφιακά ίχνη των κινητών τους τηλεφώνων χάθηκαν και επί ημέρες οι αστυνομικοί αναζητούσαν το παραμικρό ίχνος τους.

Προχθές το απόγευμα, οι αστυνομικοί έλαβαν δυο κλήσεις από κατοίκους χωριού της Δωρίδας, όπου ανέφεραν πως είδαν το αυτοκίνητο με έναν ίσως και δύο επιβάτες να κινείται με μικρή ταχύτητα σε τοπικό οδικό δίκτυο. Οι πρώτες έρευνες δεν έδωσαν το παραμικρό στοιχείο για το που μπορεί να βρίσκονται, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, όπου εντοπίστηκε ο νεαρός γυμναστής σε μαντρί της περιοχής και σε κοντινή απόσταση νεκρός ο πατέρας του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ