Ελλαδα

Αγωνία για πατέρα και γιο που αγνοούνται στην Άρτα

Το παιχνίδι της μοίρας με τον 38χρονο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Άρτα: Πατέρας και γιος αγνοούνται στην Πάτρα - Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι εντοπίστηκαν νεκροί

Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο πατέρα και τον γιο του στην Άρτα. Παρότι οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τους δύο άνδρες να έχουν εντοπιστεί νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, αυτές διαψεύδονται και το θρίλερ της εξαφάνισής τους συνεχίζεται.

Ο 38χρονος άνδρας, μια ημέρα προτού χαθούν τα ίχνη του, είχε πέσει θύμα τροχαίου στη Φθιώτιδα. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου και εν συνεχεία μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 65χρονος πατέρας του έφυγε αμέσως από την Άρτα για να του συμπαρασταθεί. Όμως, τα τραύματα ευτυχώς ήταν ελαφριά και ο νεαρός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, τα ίχνη των δύο ανδρών χάνονται. Η σύζυγος του 65χρονου καλεί και δεν τον βρίσκει με αποτέλεσμα η ανιψιά της οικογένειας να ενημερώσει τις αρχές. Παράλληλα, η σύζυγος και ο άλλος γιος της οικογένειας αναζητούν πού μπορεί να βρίσκονται οι άνθρωποι τους.

Αστυνομικοί της Τροχαίας και στελέχη της Πυροσβεστικής πραγματοποιούσαν έρευνες κατά μήκος του οδικού δικτύου από το απόγευμα της Τετάρτης. Το μεσημέρι της Παρασκευής, με τη βοήθεια ενός drone, όχημα που εντοπίστηκε πεσμένο σε χαράδρα θεωρήθηκε ότι ανήκει στους δύο άνδρες, όμως, γρήγορα η εκτίμηση των αρχών διαψεύστηκε

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ