Ελλαδα

Εξελίξεις στο θρίλερ της Άρτας: Ζωντανός βρέθηκε ο γιος - Νεκρός ο πατέρας

«Δείχνει να τα έχει χαμένα», λένε οι αστυνομικοί για τον 38χρονο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Άρτα: Εντοπισμός του 38χρονου γιου μετά από έξι ημέρες - Νεκρός ο πατέρας κοντά σε ποιμνιοστάσιο

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος πατέρας, λίγο μετά την ανεύρεση του γιου του, σε μαντρί στα ορεινά του νομού Φωκίδας. Η σορός του αγνοούμενου πατέρα, εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό γυμναστή να κάθεται σε άθλια κατάσταση.

Το θρίλερ της 6ήμερης εξαφάνισης πατέρα και γιου, έλαβε τέλος νωρίτερα σήμερα με άσχημο τρόπο. Ο νεαρός γυμναστής δεν μπόρεσε να πει κάτι στους αστυνομικούς για το τι συνέβη, αφού βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αφού εξεταστεί από γιατρούς, θα προσπαθήσουν εκ νέου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να μιλήσουν μαζί τους, μήπως και καταφέρει και αποκαλύψει τι τελικά συνέβη αυτές τις έξι ημέρες που ήταν αγνοούμενοι.

Οι αστυνομικοί πάντως έχουν μια πρώτη εικόνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί, πλην όμως δεν θέλουν να πουν το παραμικρό προτού εξετάσει τη σορό του πατέρα ο ιατροδικαστής. Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο πατέρας του γυμναστή, επίσης καθηγητής φυσικής αγωγής έχει πεθάνει τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα, κάτι που αναμένεται να πιστοποιήσει ο ιατροδικαστής. Ο νεαρός, περιφερόταν με το όχημα στο τοπικό δίκτυο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους αστυνομικούς φέρεται να ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης του μαντριού ο οποίος βρήκε τον αγνοούμενο άνδρα. Το θρίλερ έλαβε τέλος με τους αστυνομικούς να έχουν ενημερώσει ήδη τη μητέρα και τον αδελφό του νεαρού γυμναστή, στους οποίους ανέφεραν πως ο σύζυγος και πατέρας βρέθηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το χρονικό της εξαφάνισης πατέρα και γιου

Υπενθυμίζεται πως πατέρας και γιος, έφυγαν πριν από έξι ημέρες από τη Λαμία με προορισμό το σπίτι τους στην Άρτα. Στο ύψος της παραλίας του νομού Φωκίδας, τα ψηφιακά ίχνη των κινητών τους τηλεφώνων χάθηκαν και επί ημέρες οι αστυνομικοί αναζητούσαν το παραμικρό ίχνος τους.

Προχθές το απόγευμα, οι αστυνομικοί έλαβαν δυο κλήσεις από κατοίκους χωριού της Δωρίδας, όπου ανέφεραν πως είδαν το αυτοκίνητο με έναν ίσως και δύο επιβάτες να κινείται με μικρή ταχύτητα σε τοπικό οδικό δίκτυο. Οι πρώτες έρευνες δεν έδωσαν το παραμικρό στοιχείο για το που μπορεί να βρίσκονται, μέχρι σήμερα το μεσημέρι, όπου εντοπίστηκε ο νεαρός γυμναστής σε μαντρί της περιοχής και σε κοντινή απόσταση νεκρός ο πατέρας του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ