Πολιτικη & Οικονομια

«Όχι» Αχτσιόγλου προς Κασσελάκη: Δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση

Οι δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Συνάντηση Κασσελάκη-Αχτσιόγλου: Αρνήθηκε όλες τις θέσεις που της πρότεινε - Οι δηλώσεις που ακολούθησαν

Άρνηση από την Έφη Αχτσιόγλου να αναλάβει θέση έλαβε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελακης κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα στη Βουλή.

«Συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις. Από τη δική μου πλευρά, του ευχήθηκα φυσικά καλή δύναμη. Μου είπε αν θέλω οποιαδήποτε θέση που θα ενδιέφερε. Του είπα ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν έχω την δυνατότητα να αναλάβω οποιαδήποτε» είπε και διευκρίνισε πως δεν έχει την ενέργεια να αναλάβω κάποια άλλη θέση πέρα από αυτήν που αντιστοιχεί στη βουλεύτρια του τομέα Αθηνών.

«Είναι προσωπική απόφαση αμιγώς»

«Είναι καθαρά προσωπική απόφαση και έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Νομίζω ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει ενέργεια να δώσει κάτι παραπάνω και πότε δεν την έχει και να το λέει αυτό θαρρετά. Είμαι εδώ, θα είμαι εδώ για να συζητάμε οτιδήποτε. Ο ίδιος μου είπε ότι αν χρειαστεί, τις συμβουλές μου», δήλωσε.

Ερωτηθείσα για το αν της προτάθηκε συγκεκριμένη θέση, είπε ότι της δόθηκε η δυνατότητα για οποιαδήποτε θέση ήθελε. «Δεν αρνήθηκα εξαρχής, κάναμε μια γενική κουβέντα δεν περάσαμε σε πιο ειδικά, του διευκρίνισα ότι δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή προσωπικά να αναλάβω κάτι περισσότερο λόγω του μεγάλου φόρτου που υπέστην το προηγούμενο διάστημα. Άρα είναι προσωπική απόφαση αμιγώς» τόνισε.

Η συνάντηση όπως είπε έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο ζητώντας του να συνεχίσει το έργο του, ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε πολλή δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει από εδώ και πέρα πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων διότι το έχει ανάγκη και η κοινωνία και η οικονομία και το μέλλον γενικά όλης της χώρας Ο Σωκράτης, ο Διονύσης και όλη η ομάδα κάνουν τιτάνιο άθλο να μπορέσουν να προωθήσουμε τις θέσεις μας. Έχουμε πια μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει να πετύχουμε όλοι συλλογικά» είπε σε δηλώσεις του λίγο μετά προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvstatgjispl)

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ