- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Έδωσε το παρών στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη
Περισσότερες από 3.500 συνεντεύξεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί
Μητσοτάκης: Στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη - Περισσότερες από 3.500 συνεντεύξεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί
Στις «Ημέρες Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η ΔΥΠΑ διοργανώνει για τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση που στόχο έχει να διευκολύνει ανέργους οι οποίοι αναζητούν εργασία ή εργαζόμενους που ψάχνουν νέες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.
Περισσότερες από 3.500 συνεντεύξεις έχουν πραγματοποιηθεί ήδη το τελευταίο 24ωρο ενώ οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν, δραστηριοποιούνται σε διαφορους κλάδους όπως, πληροφορικής, χονδρικής και λιανικής πώλησης, παροχής ιατρικών υπηρεσιών, ενέργειας και ηλεκτροκίνησης, ψυχαγωγίας, logistics, τηλεπικοινωνιών, εξυπηρέτησης πελατών, βιομηχανίες τροφίμων, γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων, καλωδίων, τσιμέντου, ανελκυστήρων, συσκευασιών, χαρτιού, επίπλου, δομικών προϊόντων, καλλυντικών, υφάσματος και ένδυσης, μεταλλευτικών και τεχνικών έργων, έργων, μονώσεων, μεταλλικών κατασκευών, αλουμινοκατασκευών, κ.ά.
Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με υποψήφιους εργαζόμενους και τους ευχήθηκε για την επίτευξη των στόχων τους ενώ συζήτησε και με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων σχετικά με τα προφίλ των υποψηφίων που αναζητούν.
Ο αριθμός των θέσεων εργασίας ξεπερνάει τις 2.700 σε μεγάλο εύρος ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επεισόδιο με σωματική βία και προπηλακισμούς στα σκαλοπάτια προς το παλιό λιμάνι
Η πυρκαγιά κατέστρεψε το διώροφο πέτρινο κτίριο του εργοστασίου - Σώθηκαν τα ιστορικά κελάρια και η κάβα
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προσωρινό λουκέτο σε σταθμούς του Μετρό
Στρατηγικό μνημόνιο με τον γερμανικό κολοσσό ανοίγει νέες προοπτικές για το νησί
Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, 25 χώρες και 11 θεματικές ενότητες σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.