- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηράκλειο:Τι ισχυρίστηκε η 31χρονη που εγκατέλειψε τα 8 ανήλικα στο σπίτι
«Γι' αυτό άφησα τα παιδιά μου»
Ηράκλειο: «Γι' αυτό άφησα τα παιδιά μου» -Τι προφασίστηκε η 31χρονη που εγκατέλειψε τα 8 ανήλικα στο σπίτι κι έφυγε
«Τα άφησα για λίγο για να πεταχτώ στον πατέρα μου που είναι στο νοσοκομείο», φέρεται να είπε η μητέρα που άφησε μόνα στο σπίτι τα 8 ανήλικα παιδιά της.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το creta24, η 31χρονη μητέρα των οκτώ παιδιών, φέρεται να δικαιολόγησε τη συμπεριφορά της λέγοντας ότι ο πατέρας της νοσηλεύεται και έπρεπε να τον επισκεφτεί.
Η γειτονιά στο Ηράκλειο ξεσηκώθηκε από τις φωνές και τα κλάματα των οκτώ παιδιών, τα οποία η μητέρα τους κατηγορείται ότι εγκατέλειψε μόνα τους στο σπίτι. Ανάμεσα στα παιδιά βρίσκονταν και δύο βρέφη 3 μηνών.
Η Κύπρια υπήκοος που διαμένει στο νησί, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ύστερα από την καταγγελία των γειτόνων.
Το πλήρωμα της άμεσης δράσης που έσπευσε επί τόπου διαπίστωσε ότι τα παιδιά ήταν μόνα στο σπίτι και ουσιαστικά τα πρόσεχε το μεγαλύτερο αδελφάκι τους, ηλικίας 13 ετών.
Η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Για λόγους ασφάλειας των μαθητών
Αναλυτικά το ωράριό τους
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς λειτουργούν μετρό και τραμ - Στις 11 η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα
Ξεκίνησαν στην Αθήνα οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.