Ελλαδα

Αποταχθείς αστυνομικός ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη για το μακελειό στη Λούτσα

Τι αναφέρουν ρεπορτάζ τουρκικών ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τόπος του στυγερού εγκλήματος με έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μακελειό στη Λούτσα: Αποταχθείς αστυνομικός ο Τούρκος που συνελήφθη - Τι αναφέρουν ρεπορτάζ τουρκικών ΜΜΕ

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μακελειού στη Λούτσα με τους έξι νεκρούς. Ειδικότερα, πληροφορίες ήρθαν στο φως σχετικά με την ταυτότητα του 32χρονου Τούρκου, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγη ώρα μετά την εκτέλεση.

Η εφημερίδα Yeni Safak σε δημοσίευμά της αναφέρει πως το όνομα του 32χρονου είναι Σουλεϊμάν Νταλγκίς (Süleyman Dalgıç) και πρόκειται για αστυνομικό που είχε αποταχθεί. Μάλιστα, σημειώνει πως ο ίδιος έχει εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης παράνομων μεταναστών και ερευνάται ο ρόλος του στην ομαδική δολοφονία της Λούτσας.

Να θυμίσουμε πως ο 32χρονος Σουλεϊμάν Νταλγκίς συνελήφθη με τέσσερα 9αρια φυσίγγια καθώς και δύο, πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας.

«Η δουλειά έγινε»

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ που είχαν κυκλοφορήσει, ο Νταλγκίς φαίνεται πως ήταν εκείνος που οδήγησε τα θύματα στο σημείο και εκεί, όπως εκτιμάται, εκτελέστηκαν από άλλους. Ο ίδιος είχε προλάβει να σβήσει όλα τα δεδομένα από το κινητό του, κάνοντας επαναφορά αλλά σε κάποιες συνομιλίες που έσωσαν ερευνητές της ΕΛΑΣ, φέρεται να συνομιλεί με κάποιον και να τον ενημερώνει πως «η δουλειά έγινε».

Ακόμη, η Yeni Safak αναφέρει πως ο 32χρονος συλληφθέντας ήταν το ένα από τα δύο πρόσωπα που επισκέφθηκαν τις τελευταίες ημέρες το σπίτι στο οποίο έμεναν οι 6 Τούρκοι στη Λούτσα. Συμπληρώνει, δε, πως μια ημέρα πριν την δολοφονία είχε διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ένα από τα δεδομένα που εξετάζονται από τις Αρχές είναι αν ο Νταλγκίς είχε βοηθήσει στην είσοδο στην Ελλάδα ορισμένους από τους έξι Τούρκους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ