- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε ξαφνικά 20χρονη φοιτήτρια - Μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή
Η πορεία της υγείας της στο νοσοκομείο
Ιωάννινα: Πέθανε ξαφνικά 20χρονη φοιτήτρια - Μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή
Τραγωδία σημειώθηκε στα Ιωάννινα με 20χρονη από τη Χίο, που ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, και έχασε τη ζωή της ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία.
Η νεαρή γυναίκα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost, διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα. Η κατάστασή της ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.
Την Τετάρτη και κατά την διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν ως εκ τούτου είναι πολλά και κρίσιμα. Κι αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να χειροτερεύει συνεχώς και στο τέλος να χάσει τη ζωή της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπουδαία τραγουδίστρια ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.