- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτοί είναι οι έξι νεκροί από το μακελειό στην Λούτσα - Τα ονόματά τους
Στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν
Μακελειό στην Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι νεκροί - Στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν
Τα ονόματα των έξι δολοφονηθέντων Τούρκων από το μακελειό στη Λούτσα έδωσε στη δημοσιότητα ο τουρκικός Τύπος.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν πρόκειται για μέλη της εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό τον καταζητούμενο Μπαρίς Μπογιούν.
Βασικότερος όλων φαίνεται πως ήταν ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς. Ο Μπουγιούκτουντς ήταν στενός συνεργάτης του Μπογιούν και φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ.
Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών Μέσων, κατέφυγαν σε δάσος της περιοχής Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.
Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης στα σύνορα αφού προσπάθησε να περάσει στην Γεωργία με φορτηγό. Ο Μπουγιούκτουντς, όμως, φαίνεται πως κατάφερε να διαφύγει οδικώς προς την Ελλάδα.
Εκτός του τελευταίου, οι υπόλοιποι πέντε νεκροί της επίθεσης στην Λούτσα είναι οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.
Η δράση του Μπαρίς Μπογιούν
Αρχηγός, πλέον, μίας μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης με έδρα την Κωνσταντινούπολη, ο Μπογιούν ξεκίνησε την δράση του στην παρανομία στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης και στον χώρο της διακίνησης ναρκωτικών ενώ έγινε «διάσημος» πραγματοποιώντας επιθέσεις κατά ατόμων με τους οποίους είχε διαφορές στο μοίρασμα των εσόδων από τη διακίνηση αυτή.
Μάλιστα, σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, είχε συστήσει ομάδες δολοφόνων με μοτοσικλέτες και κάπως έτσι απέκτησε υπεροχή έναντι των αντιπάλων του, αφού πετύχαινε χτυπήματα τόσο εντός όσο και εκτός των τουρκικών συνόρων. Στις επιθέσεις εκτός Τουρκίας είχαν δεχθεί πυρά ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άϊ στη Γαλλία. Ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ, δολοφόνος του Άϊ φέρεται να σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρή συμπλοκή, σύμφωνα με τη Milliyet.
Ωστόσο, όταν η τουρκική αστυνομία άρχισε να τον καταδιώκει, διέφυγε στο εξωτερικό και φημολογείται πως βρίσκεται στην Ιταλία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.