Κοσμος

Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για το μακελειό στη Λούτσα

Πρωτοσέλιδο έγινε η άγρια δολοφονία των 6 Τούρκων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για το μακελειό στη Λούτσα

Μακελειό στη Λούτσα: Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ - Πρωτοσέλιδο έγινε η άγρια δολοφονία των 6 Τούρκων

Πρώτο θέμα σε αρκετά τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης έχει γίνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Λούτσα.

Ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα μεταξύ εγκληματικών ομάδων που έχουν ως έδρα την Τουρκία και δραστηριοποιούνται, κυρίως, στο εμπόριο ναρκωτικών.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν και το όνομα του «βαρύ» ποινικού, Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος φέρεται να είναι αρχηγός μίας εκ των δύο συμμοριών που ενεπλάκησαν στο ξεκαθάρισμα και καταζητείται..

Ο Μπογιούν θεωρείται αρχηγός συμμορίας πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη αλλά εκτελεί συμβόλαια θανάτου και στο εξωτερικό. Πρόκειται για μία από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις της χώρας του ενώ κατηγορείται για πολλές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην Τουρκία και την Ευρώπη.

«Ενέδρα θανάτου σε συμμορία στην Αθήνα» είχε τίτλο η γνωστή εφημερίδα Hurriyet. Το ρεπορτάζ της αναφέρεται σε 6 άνδρες - συνεργάτες του Μπαρίς Μπογιούν, οι οποίοι δολοφονήθηκαν σε ενέδρα που τους στήθηκε στα περίχωρα της Αθήνας. Η Hurriyet αναφέρει τον Μπογιούν ως αρχηγό συμμορίας, της οποίας τα μέλη δολοφονούσαν αντίστοιχα αντίπαλων ομάδων με «μηχανοκίνητα τάγματα θανάτου».

Τι γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ για το μακελειό στη Λούτσα

Με το «Ενέδρα στη συμμορία του Barıs Boyun στην Ελλάδα: 6 νεκροί» τιτλοφορείται η Milliyet αναφερόμενη στο μακελειό της Λούτσας.

«Ενώ συνεχίζονταν οι προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών που τράπηκαν σε φυγή με όχημα, έγινε γνωστό ότι τα θύματα ήταν μέλη εγκληματικού δικτύου που γνώριζε και η τουρκική αστυνομία και είχε γίνει στόχος ερευνών στο παρελθόν» γράφει ο δημοσιογράφος που κάλυψε το ρεπορτάζ για την Milliyet.

Από την πλευρά του, το δίκτυο TGRT αναφέρει πως «6 Τούρκοι δολοφονήθηκαν στην Ελλάδα! Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για «μαφιόζικη αναμέτρηση».

«Ένοπλη επίθεση στην Ελλάδα. Εκτελέστηκαν 6 Τούρκοι» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Sozcu και συμπληρώνει πως «υποστηρίχθηκε ότι τα άτομα αυτά, είναι ύποπτα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών που δραστηριοποιούνταν σε Ελλάδα και Γαλλία».

Τέλος, η Turkiye έχει ως τίτλο: «Ένοπλη επίθεση στην Ελλάδα: Εκτελέστηκαν 6 Τούρκοι» και αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως «6 Τούρκοι εκτελέστηκαν σε όχημα στη Λούτσα, ένα από τα σημαντικά παραθεριστικά κέντρα στην Ελλάδα. Το συμβάν κυριαρχεί στα ελληνικά ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για μαφιόζικη αναμέτρηση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ