Ελλαδα

«Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική οδό

Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός
© ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση: «Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική οδό - Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά Οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από το ύψος της γέφυρας Τατοΐου και ανά τμήματα μέχρι την Παραλιακή.

Μεγάλες καθυστερήσεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Πολύ αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα της Βάρης-Κορωπίου μεταξύ Βούλας και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Δυσκολίες στη Λεωφόρο Αθηνών. Στην έξοδο από το Χαϊδάρι μέχρι τα Διυλιστήρια και στην είσοδο στο ύψος της Θηβών. Πολύ αυξημένη κίνηση και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων. (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας).

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Δημοκρατίας έως τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού και από το Γέρακα έως και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Mποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας κυρίως μεταξύ Αμαρουσίου και Κατεχάκη δυσκολίες και στην στην άνοδο της Συγγρού από Άγιο Σώστη μικρή Καλλιρρόης είναι συνέχεια στην Καλλιρόης την αυλή του και τη Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δύσκολη και η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ