Ελλαδα

Προβλήματα από το πρωί σε Κηφισό, Αττική οδό & Κηφισίας

Στο «κόκκινο» κεντρικοί οδικοί άξονες του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα και δυσκολίες στην κυκλοφορία το απόγευμα της Κυριακής, 9 Ιουλίου 2023.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © Eurokinissi

Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα σε Κηφισό, Αττική οδό & Κηφισίας - Στο «κόκκινο» κεντρικοί οδικοί άξονες του λεκανοπεδίου

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό έως και την Αττική οδό. Δυσκολίες επίσης στην κάθοδο στο ύψος του Μοσχάτου.

Καθυστέρησεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο  της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Περιφερειακή Υμηττού και Γέρακα έως την έξοδο της Κηφισίας (Δαχτυλίδι).
Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι και την Φιλοθέη και κατόπιν από τον Φάρο Ψυχικού έως και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αντίστοιχα προβλήματα και στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.
Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και του Χολαργού.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Βάρης-Κορωπίου από Βούλα έως και το ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως την πλατεία Ιπποδαμείας ανά τμήματα.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Χαϊδάρι ως τη λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς τον Σκαραμαγκά.
Δυσκολίες στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως από το ύψος της Δάφνης έως και την Αρδηττού. 
Προβλήματα στην άνοδο της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομονοια, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και τη Σταδίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ