Ελλαδα

Ο δήμος Αθηναίων στο πλευρό των πλημμυροπαθών - Θα διαθέσει όλα τα έσοδα της συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου

Συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο σε δύο σημεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κακοκαιρία Daniel: Ο δήμος Αθηναίων στο πλευρό των πλημμυροπαθών - Διαθέτει όλα τα έσοδα από τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.
Στο πλευρό των πλημμυροπαθών θα σταθεί έμπρακτα ο δήμος Αθηναίων © Eurokinissi/Τατιάνα Μπόλαρη

Κακοκαιρία Daniel: Ο δήμος Αθηναίων στο πλευρό των πλημμυροπαθών - Διαθέτει όλα τα έσοδα από τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών θα σταθεί ο δήμος Αθηναίων και θα προχωρήσει άμεσα σε κινήσεις στήριξης και αλληλεγγύης.

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, όλα τα έσοδα από τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού την ερχόμενη Παρασκευή (15/9), θα διατεθούν για την ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτή την ώρα για να στείλουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνούν δύσκολες ώρες», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Αυτή θα είναι μόνο η αρχή της συνδρομής μας».

Συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Παράλληλα, ο δήμος Αθηναίων οργανώνει συγκέντρωση σχολικών ειδών, για τους μαθητές των περιοχών που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες. Ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους θεσμικούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλία, προκειμένου να αναληφθούν και άλλες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, όταν εξειδικευτούν οι ανάγκες των πλημμυροπαθών.

Η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί Μπορούμε» το Σάββατο 16/9, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, σε δύο σημεία:

- Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 66.

-Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, Δομοκού και Φιλαδελφείας στον Σταθμό Λαρίσης (στάση Μετρό Στ. Λαρίσης).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.