Ελλαδα

Ηράκλειο: 27χρονος κατήγγειλε ότι τον βίασαν τέσσερις άνδρες

Οι δύο από τους τέσσερις έχουν συλληφθεί και θα απολογηθούν τη Δευτέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ηράκλειο: Νεαρός από τη Σομαλία κατήγγειλε τον βιασμό του από τέσσερις άνδρες

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις Παλαιστίνιους κατήγγειλε ότι έπεσε ένας άνδρας από τη Σομαλία στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο.

Ο 27χρονος Σομαλός μετέβη χθες (31/08) στο αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου, όπου περιέγραψε τις δραματικές ώρες που πέρασε στα χέρια των τεσσάρων Παλαιστίνιων.

Όπως είπε, το περιστατικό συνέβη στις 24 Αυγούστου, στο σπίτι που διαμένουν οι δυο από τους τέσσερις φερόμενους δράστες στην περιοχή της Αμουδάρας. Ο νεαρός Σομαλός κατήγγειλε ότι οι τέσσερις Παλαιστίνοι τον βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις του εις βάρος του.

Δύο από τους τέσσερις φερόμενους ως βιαστές ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ στο σπίτι βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, καθώς και μαχαίρια και ένα ρόπαλο.

Σήμερα το μεσημέρι, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας η οποία άσκησε ποινική δίωξη και στους 4 φερόμενους δράστες για βιασμό που έγινε από περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Επίσης οι 4 Παλαιστίνιοι διώκονται για παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, για υπεξαγωγή εγγράφων κατά συναυτουργία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και για παράνομη οπλοκατοχή μαχαιριών και ροπάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και τους άλλους δύο Παλαιστίνιους που αναζητούνται από τις αρχές.

Τέλος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ