- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Την κάρφωσε 12 φορές με στυλό»: ΕΔΕ για το έγκλημα με θύμα και δράστη τρόφιμους Ψυχιατρικής Κλινικής στην Κέρκυρα
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 65χρονης
Κέρκυρα - Δολοφονία 65χρονης στη Ψυχιατρική Κλινική: ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου - Τραύματα από στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα
Συνολικά 12 φορές τραυμάτισε την 65χρονη ο 45χρονος τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής στην Κέρκυρα. Τα νέα στοιχεία που βρίσκουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η 65χρονη, η οποία νοσηλευόταν επίσης στην Κλινική, δέχθηκε 12 τραύματα με στυλό στο πρόσωπο και την καρωτίδα τη στιγμή που κοιμόταν.
Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η 65χρονη τρόφιμος της Ψυχιατρικής Κλινικής έφερε 12 τραύματα από στυλό και ξύλινα μαχαιροπίρουνα, τα οποία και την οδήγησαν στον θάνατο. Ο δράστης είχε νοσηλευτεί επανειλημμένως στο παρελθόν στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Η γυναίκα εισήχθη για νοσηλεία χθες το απόγευμα στην πτέρυγα του Ψυχιατρείου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, περίπου στις 10 το βράδυ ο 45χρονος τής επιτέθηκε και της κατάφερε χτυπήματα που την οδήγησαν στον θάνατο.
Η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαντώ Εγγλεζοπούλου διέταξε ΕΔΕ, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες του τραγικού περιστατικού, ενώ ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δεν θα λειτουργεί
Τι ισχύει με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς
Προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικούς
Νέοι, ασφαλείς και προσβάσιμοι χώροι παιχνιδιού και ψυχαγωγίας στις γειτονιές της Αθήνας
Ο βίος και τα μαρτύρια του Αγίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έρχονται πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες
Δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος αναβάτης
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.